Toplum

Sağlık Personelini Duygulandıran Ziyaret: “Tüm Ekip Adına Teşekkürlerimi Sunuyorum”

IGMG tarafından başlatılan aksiyonda, dünyanın bir numaralı gündemi olan koronavirüs ile Avrupa'da da en ağır şekilde mücadele eden hastane personellerine destek ziyaretlerinde bulunuldu.
03 Nisan 2020

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) tarafından başlatılan kampanya ile dünyayı kasıp kavuran koronavirüsle mücadelede en ağır görevi üstlenen hastane personellerine destek amaçlı ziyaretlerde bulunuldu. Millî Görüş Fransa İslam Konfederasyonu’na (CIMG) bağlı Grenoble Camisi de Hasene’nin desteği ile Grenoble La Tronche Hastanesi’nde görev yapan personele yemek ikramında bulundu.

CIMG ANNECY VE HASENE'DEN GÖNÜLLERE DOKUNAN ETKİNLİK CIMG Alpes Bölgesi bünyesinde başarılı çalışmalara imza atan CIMG…

Gepostet von Cimg Alpes Bölgesi am Samstag, 4. April 2020

“Hasene’ye Tüm Ekip Adına Teşekkürlerimi Sunuyorum”

40’ı yoğun bakımda toplam 100 kovid-19 hastasının tedavi edildiği hastanenin çalışanları da sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamada, yapılan aksiyonu büyük memnuniyetle karşıladıklarını ifade ettiler. Hastanede hemşire olarak görev yapan Cathy Melchior, “Grenoble Hastanesi farklı servislerine yönelik 200 yemek dağıtımında bulunan Hasene’ye tüm ekip adına teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Grenoble Camisi de Hasene’nin desteği ile Grenoble La Tronche Hastanesi’nde görev yapan personele yemek ikramında bulundu.

Öte yandan Norveç’te Islamske Samfunn Milli Gorus (ISMG) Genel Sekreteri ve Hasene Norveç Dernek Başkanı Mehmet Temel de sağlık görevlilerine destek ziyaretine katıldı. Ziyaret esnasında doktorların ve hemşirelerin çok gergin olduğunu gözlemlediğini dile getiren Temel, “Görüştüğüm doktor, virüsün bölgede Norveç vatandaşlarına nazaran özellikle yabancı kökenli olan vatandaşlarda daha fazla görüldüğünü belirtti.” ifadelerini kullandı.

Islamske Samfunn Milli Görüş, sağlık görevlilerini ziyaret ederek çeşitli hediyeler sundu.

“Yardımları İletmeye Gayret Edeceğiz”

Temel, doktorun ayrıca 70 yaş üstü yaşlı Norveçlilerin alışverişlerlerini yapamadıkları bilgisini paylaştığını belirtirken, “Ben de ihtiyaç sahiplerine yönelik yürüttüğümüz çalışmadan bahsettim ve bize ulaştıkları vakit, isteklerini bir saat içerisinde ücretsiz bir şekilde kapılarının önüne bırakabileceğimizi ifade ettim.” diye konuştu. Temel son olarak bu yaşlılarla iletişime geçmeye çalışacaklarını ifade ederken, “Yardımları iletmeye gayret edeceğiz.” dedi. (bb)

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş