Manşet

Kadınlar Gençlik Teşkilatı Hilal Kursu İlk Mezunlarını Verdi

Avusturya İslam Federasyonu Kadınlar Gençlik Teşkilatının düzenlediği Hilal Kursu üç yıllık eğitimin ardından ilk mezunlarını verdi.
02 Kasım 2020
Hilal Gençlik Kursu

Avusturya İslam Federasyonu, Arlberg Bölgesi Kadınlar Gençlik Teşkilatının düzenlemiş olduğu Hilal Kursundan 10 öğrenci mezun oldu. Mezuniyet 11 Ekim 2020 tarihinde, Dornbirn şubesinde yapılan bir törenle kutlandı. Pandemi tedbirlerine uyularak gerçekleşen törene öğrenciler ve anneleri katıldı. İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Kadınlar Gençlik Teşkilatı Orta Öğretim Başkanı Kübra Çakır törene video konferans yoluyla iştirak etti.

“VASIFLI İDARECİLER OLARAK GÖREV ALACAKLAR”

IGMG Kadınlar Gençlik Teşkilatı (KGT) Orta Öğretim Başkanı Kübra Çakır öğrencileri ve annelerini tebrik etti. Çakır, “Üç yıllık eğitimi başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz, şubelerimizde ve bölgelerimizde vasıflı idareciler olarak görev alacaklar. Bizim görevimiz, öğrendiklerimiz ile amel etmek ve bilmeyenlere öğretmektir.” dedi.

“AYDINLIK GELECEK, GÜNÜNÜ AYDINLATMIŞ GENÇLER SAYESİNDE OLACAK”

Arlberg KGT Başkanı Semra Yıldız, “Aydınlık bir gelecek, bu gününü aydınlatmış olan gençlerin sayesinde olacak” sözleriyle gençliğin önemine dikkat çekti. Hilal Kursu müdiresi Feyza Heybeli’nin üç yıllık eğitimi değerlendirmesinin ardından belge ve hediye takdimi yapıldı. Tören, annelerin kızlarına mezuniyet kuşağını takması ile sona erdi.

Hilal Kursu mezunları, İslam Toplumu Millî Görüş şube ve bölgelerinde idareci olarak görev yapacaklar.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş