ALMANYA
Gençlik

Kemal Ergün, “Şuurlu Gençlik, Emin Gelecek” Programında Gençlerle Buluştu

IGMG Genel Başkanı Kemal Ergün, IGMG Hannover Bölgesi Gençlik Teşkilatı’nın online olarak düzenlediği “Şuurlu Gençlik, Emin Gelecek” programında gençlerle buluştu.
27 Kasım 2020
İslam Toplumu Millî Görüş Genel Başkanı Kemal Ergün. Fotoğraf: Arşiv

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Genel Başkanı Kemal Ergün, IGMG Hannover Bölgesi Gençlik Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu “Şuurlu Gençlik, Emin Gelecek” programında gençlere hitap etti. Online olarak düzenlenen programda konuşan Ergün, “İnsanlar genel anlamda dünyanın bir çok yerinde meseleleri ele aldığımızda, ‘burada benim ne menfaatım var?’ diyorlar. Biz ise meselelere bakarken şunu diyoruz, ‘hangi görevi yapacağım?’ Sizler bulunduğunuz ülkelerde, şehirlerde, mahallelerde, ‘bana burada ne görev var?’ diyen mücahit insanlarsınız.” diye kaydetti.

“Bizim yolumuz tüm insanlara doğruluğu aktarma yoludur”

Ayrıca gençlerle beraber bir yol arkadaşlığına çıktıklarını belirten Başkan Ergün, “Hz Muhammed ile yol arkadaşlığına çıktık. Bizim yolumuz sevgi yoludur. Bizim yolumuz kardeşlik yoludur. Bizim yolumuz tüm insanlara doğruluğu aktarma, anlatma, dünyanın yaşanabilir olması için gayret etme yoludur.” diye konuştu. Bu yolculuğun isminin sonsuz hayatta huzur içinde yaşamak olduğunu söyleyen Kemal Ergün, “Bu yol, huzura, kardeşliğe, barışa, yaşamış olduğumuz bu dünyada, dili, dini, ırkı ne olursa olsun, beraber yaşamayı teşvik ediyorsa, işte bizim yol arkadaşlığımız, istikamet üzeredir, Hz. Muhammed’in öncülüğündedir.” ifadelerini kullandı.

IGMG Genel Başkanı Kemal Ergün, IGMG Hannover Bölgesi Gençlik Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu “Şuurlu Gençlik, Emin Gelecek” programında gençlere hitap etti.

“Biz, Müslümanların şuurlanması için mücadele eden bir teşkilatız”

Öte yandan hiç bir insanın, etki alanlarının dışında kalmaması gerektiğini söyleyen IGMG Genel Başkanı Ergün, “‘Efendim bu falanca ırktan, bu falanca renkten, bu ateist’ gibi ifadeler bize yakışmaz. Ona göre çalışmalı, ona göre gayret etmeliyiz.“ diye belirtti. (bb) 

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş