Toplum

Danimarka’da Pandemiye Rağmen Eğitim Fuarı Düzenlendi

Danimarka'da 450 gencin katılımı ile gerçekleşen Danimarka İslam Toplumu Gençlik Teşkilatı Eğitim Fuarında 21 meslek temsilcisi, kendi alanlarında gençleri bilgilendirdi.
Şevki Şahin
08 Mart 2021
Danimarka İslam Toplumu Gençlik Teşkilatı Eğitim Fuarı online olarak gerçekleştirildi.

Danimarka İslam Toplumu Gençlik Teşkilatı (DİT GT) orta okul ve lise son sınıf öğrencilerinin geleceğe hazırlanmasına yardımcı olmak için Eğitim Fuarı düzenledi. 21 dalda eğitim ve öğrenim için danışmanlık ve rehberlik hizmeti verilen Eğitim Fuarına ilk gün 100 öğrenci katıldı. Toplamda 450 öğrencinin katıldığı fuar online olarak gerçekleştirildi.

Alanlarında hem meslek hem de eğitim tecrübesi bulunan 21 kadar uzman gençlerin oumak istediği eğitim ve mesleklerle ilgili soruları cevaplandırdı. Hayatlarında yeni bir sayfa açmaya hazırlanan orta okul ve lise son sınıf öğrencileri, DİT Eğitim Fuarını yönlendirici ve bilgi verici buldu.

Geleneksel olarak iki yılda bir eğitim fuarı düzenleyen DİT GT bu sene pandemi sebebiyle online olarak düzenlenen fuara katılımın oldukça iyi düzeyde olduğunu açıkladı.

Danimarka İslam Toplumu Gençlik Teşkilatı Üniversiteliler Başkanı Huzeyfe Aydın da yaptığı değerlendirmede, gençlerin online da olsa bu fuara ilgi göstermelerini takdir etti. Aydın, gençlerin aynı mahiyetteki danışma ve bilgilendirme programlarının devamını istedikleri söyledi.

 

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş