Gençlik

Annemasse Şubesinde Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması

Alpes Bölgesi Annemasse şubesinin düzenlediği Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında 10-13 yaş grubunda Muhammed Talha Pala, 14-18 yaş grubunda da Ensar Tanrıkulu birinci oldu.
Mustafa Pala
29 Mart 2021
Alpes Bölgesi Annemasse şubesinin düzenlediğı Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasına katılan öğrenciler.

Fransa İslam Toplumu Millî Görüş (CIMG) Alpes Bölgesi Annemasse şubesi Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması düzenlendi. Yarışma 10-13 ve 14-18 yaş grubu olmak üzere iki kategoride gerçekleşti. Yarışmaya toplam 14 öğrenci katıldı.

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’na 10-13 yaş kategorisinde 9 öğrenci, 14-18 yaş kategorisinde ise 5 öğrenci katıldı.

Yarışma sonucunda 10-13 yaş kategorisinde Muhammed Talha Pala birinci, Emre Taşpınar ikinci, Malik Aytekin ise üçüncü oldu. 14-18 yaş kategorisinde de Ensar Tanrıkulu birinci, Recep Yıldız ikinci, Mikail Sonay ise üçüncü oldu.

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasının 10-13 yaş grubunda Muhammed Talha Pala birinci oldu.

 

Yarışmada jüri üyesi olarak, CIMG Annemasse Şubesi İrşad Başkanı Sefa Tamtürk ile İsrafil Kızıldağ yer aldı.

Annemasse Ev Sohbetleri sorumlusu Mustafa Sonay, yarışmaya katılan öğrencilerin sosyal cesaretlerini tebrik ettti ve «Bizler için bütün öğrencilerimizin birinci olduğunu ifade etmek istiyor, yavrularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödüllerini şube yönetim kurulu üyeleri ile Hüda Eğitim Merkezi hocaları tarafından takdim edildi.

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasının 14-18 yaş grubunda Ensar Tanrıkulu birinci oldu.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş