Hasene Bu Ramazan’da da Mazlum ve Mağdurlara El Uzatıyor

Hasene uluslararası yardım derneği bu Ramazan ayında da 66 ülkede 323 gözlemci denetiminde 135 bin 825 kumanya dağıtımına başlandı.

Murat Kubat

Hasene insani yardım derneği, “Kumanya ile gönüllere kapı aç” sloganıyla yürüttüğü kumanya kampanyası programının ilk bölümü olan bağış toplama aşamasını tamamladı.

Toplanan Ramazan kumanyaları Ramazan başlamadan 66 ülkede ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Kumanya kampanyası, 323 gözlemci denetiminde gerçekleşecek. Kumanyanın dağıtımına bazı ülkelerde başlandı.

Hasene’den yapılan açıklamada, 28 Mart 2022 tarihine kadar 135 bin 825 bağış yapıldığı, kumanyaların Ramazan ayı başlarında ihtiyaç sahiplerinin sofrasına ulaştırılacağı bildirildi.

Kampanya ile 66 ülkede gıda paketi dağıtılıyor.

Hasene Başkanı Mesud Gülbahar kumanya kampanyasına dair şunları paylaştı: “Hamdolsun bu sene de koyduğumuz hedefi geçtik. Gözlemcilerimiz kumanya dağıtım çalışmaları için 66 ülkede bulunuyor. Yüz binlerce ihtiyaç sahibine katkısı olan bir kampanyadan bahsediyoruz. Yıllardır sürdürdüğümüz kumanya kampanyası ile bugüne değin milyonlarca mazlum ve mağdurun sofrasına katkı sağladık. Bu çalışmada emeği geçen başta bağışçılarımız olmak üzere tüm temsilcilerimize, gözlemcilerimize ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Onların bağışları, özverisi ve gayretiyle bu çalışmaları yürütüyoruz.”

Kumanya Kampanyası’na 323 gözlemci katılıyor.