Toplum

IGMG Bremen Bölgesinin Bilgi Yarışması Sonuçlandı

Bremen İslam Toplumu Milli Görüş, şubeler arasında bilgi yarışması yaptı. Eğitim Başkanlığı tarafından organize edilen bilgi yarışmasında final, bölge merkezinde gerçekleştirildi.
Abdulhamit Irmak
26 Mayıs 2022

Bremen İslam Toplumu Milli Görüş şubeler arasında gerçekleştirilen bilgi yarışması, 9-10 ve 11-12 yaş kategorilerinde, iki grup halinde yapıldı. Yarışmada 6 şubeden toplam 12 yarışmacı yer aldı. Jüri heyetinde Bölge Eğitim Başkanı yardımcısı Muzaffer Okay, Ahmet Seyhan ve Seyfettin Yavuzün yer aldı.

Yarışma soruları temel bilgiler 1 ve temel bilgiler 2 müfredatından, itikad, ibadet, siyer ve ahlak olmak üzere 4 kategoride oluşturuldu.

Yarışmayı küçükler kategorisinde, Hemelingen’den Celaleddin Arı kazanırken, Muhammed Bera Toplar ikinci, Ahmet Yiğit Dertli de üçüncü oldu.  Büyükler kategorisi ise yarışmayı, Muhammed Aydemir  birinci, Muhammed Fadıl Michael ikinci,  Berkay Keskin de üçüncü olarak bitirdi.

Tüm katılımcılara ve öğrencilerin hocaları ile ailerine teşekkür eden Bremen Bölge Eğitim Başkanı Serkan Musluoğlu, hafta sonu eğitimlerinin ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti. Musluoğlu, Kur’an-ı Kerim ve dini eğitimlere katılan çocukların, eğitim dışındaki zamanlarında eğlenceli vakit geçirebilmeleri için çeşitli aktiviteler düzenlendiğini de belirtti.

Program sonunda yarışmaya katılan tüm öğrencilere hediye verildi.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş