Toplum

CIMG Annemasse’da Hutbe Okuma ve Müezzinlik Yarışması

Alpes Bölgesinde yapılan Hutbe Yarışmasında Muhammed Talha Pala, Müezzinlik Yarışmasında ise Malik Aytekin birinci oldu.
Mustafa Pala
27 Mayıs 2022

Fransa İslam Toplumu Milli Görüş Konfederasyonu (CIMG) Alpes Bölgesinde hutbe ve müezzinlik yarışmaları yapıldı. Annemasse şubesinde yapılan yarışmada Muhammed Talha Pala hutbe yarışmasın, Malik Aytekin de müezzinlik yarışmasının birinciliğini elde etti.

Katılımcılara çeşitli hediyelerin verildiği yarışmalarda dereceye giren diğer yarışmacılar da şöyle oldu: Hutbe Yarışmasında Ensar Tanrıkulu ikinciliği elde ederken, Müezzinlik Yarışmasında ikinciliği Mustafa Enes Varol ve üçüncülüğü de Tayyip Tanrıkulu kazandı.

Yarıma için yapılan programda küçükler kategorisinde bölge birinciliği elde eden Ali Akdağ da açılış Kur’an-ı Kerim’i okudu.

CIMG Annemasse İrşad Başkanı Nizam Oğuz, yarışmayı takdim ederken, Müslüman evlatların bu tür yarışmalarda bulunmalarının manevi değerlerin güçlenmesindeki önemini vurguladı.

CIMG Annemasse Hac&Umre ve Seyahat Başkanı Salih Akdağ da, gençlerin göstermiş oldukları cesaretlerinden dolayı her birini tebrik ederek eğitimcilerine ve velilerine teşekkür etti.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Microsoft Krizi: Almanya’da Uçuşlar İptal Edildi

Microsoft'un dünya çapında kullanılan işletim sistemi Windows'ta yaşanan bir problem, dünya çapında uçuşları etkiledi. Almanya'da Berlin ve Hamburg havalimanlarında küresel iletişim kesintisi nedeniyle uçuşlar yapılamıyor. 

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş