Gündem

Hollanda Hava Limanları Tıkandı

Çiftçilerin protestoları sonrasında Amsterdam hava limanı tamamen tıkandı. Yoğunluk Eindhoven ve Rotterdam hava limanlarına da yansıdı.
04 Temmuz 2022
İspanya’da Grev Nedeniyle 444 Uçuş İptal Edildi

İki aydan beri uzun kuyrukların ve sefer iptallerinin yaşandığı Hollanda’nın en büyük Hava limanı Amsterdam Schiphol havalimanı şimdi de çiftçilerin protestosu sebebiyle tamamıyla tıkandı.

Yolcular, hava limanı binası dışında kurulan çadır yol içinde saatlerce beklerken, bina içerisinde de uzun kuyruklar oluşturmak zorunda kaldı

Yolcuların uçuştan ez 5 saat önce hava limanına geldikleri, ancak yine de pak çok yolcunun uçağını kaçırdığı bildirilirken, hava limanı yetkilileri, kapasitenin Ağustos ayında biraz artırılacağını açıkladı.

Çoğunlukla KLM olmak üzere hava yolları bazı seferlerini iptal ederken, bir çok hava yolu uçuşlarını Rotterdam ve Eindhoven’e kaydırdı. Yolcuların bir kısmının Eindhoven hava limanını tercih etmesi üzerine Eindhoven’da da uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Rotterdam hava limanında da seferler gecikerek gerçekleşebiliyor. Rotterdam’da daha az sayıda sefer iptalleri olduğu bildirildi.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş