Toplum

Avustralya’da ICMG Ilim Koleji’ne Eyalet Başbakanı ve Milletvekillerinden Ziyaret

Avustralya’da İslam Toplumu Milli Görüş Avustralya İlim Kolejine Victoria Eyalet Başbakanı Daniel Andrews ile milletvekilleri ziyarette bulundu.
24 Kasım 2022
@Camiahaber

İslam Toplumu Milli Görüş (ICMG) Avustralya İlim Koleji’ne Victoria Eyalet Başbakanı Daniel Andrews ile milletvekilleri ziyarette bulundu. Başbakan Andrews ile vekiller, ziyaret esnasında, idarecilerden kolej ile ilgili bilgi aldı. İdareciler, Andrews’i okuldaki eksiklerle alakalı bilgilendirdi. Ayrıca dilek ve temennilerini dile getirdi.

Bu yıl 120 Öğrenci Mezun oldu

Öte yandan İlim Koleji’nde mezuniyet töreni düzenlendi. Bu yıl 58’i kız, 62’si erkek olmak üzere toplam 120 öğrenci mezun oldu. Törende idareciler çeşitli konuşmalar yaparken, ortak verilen mesaj, İlim Koleji’nde, millî ve manevi değerlerin öğrencilere öğretilmesinin büyük önem arz ettiği idi. Ayrıca öğrecinlerin mezuniyet sonrası da kolejle bağlarının koparmamaları gerektiğinin önemine değinildi.

@Camiahaber

İlim Kolejleri

İslam Toplumu Milli Görüş Avustralya bunyesinde 1995 yılında kurulan Ilim Koleji’nde bugüne kadar binlerce öğrenci mezun oldu.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş