Gündem

Ece Sarıgül Cinayetinde Yeni Gelişme: Katil Zanlısı Kendisini de Yaralamış!

Almanya’da Ece Sarıgül cinayetinde katil zanlısının vücudunda yaralanmaların olduğu tespit edildi. Katil zanlısının kendisini yaraladığı tahmin ediliyor.
10 Aralık 2022
@aa

Almanya’nın Ulm kenti yakınlarındaki Illerkirchberg beldesinde bıçaklı saldırıda öldürülen Ece Sarıgül için yürütülen soruşturma devam ederken, olayın perde arkası aralanmaya devam ediyor. Buna göre son olarak gözaltında bulunan 27 yaşındaki katil zanlısının vücudunda yaralanmaların tespit edildiği açıklandı.

Yaralanmaların nedeni henüz bilinmiyor

Adli tıp incelemeleri 8 Aralık Perşembe günü yapılırken, söz konusu yaralanmaların nasıl meydana geldiği ise henüz bilinmiyor. Katil zanlısının kendisini yaraladığı tahmin ediliyor. Buna göre söz konusu yaralanmalarla ilgili detaylı araştırma devam ediyor. Savcılık, konunun netlik kazanması konusunda tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Şüphelilerden biri intihar etmişti

Daha önce de soruşturmada gözaltına alınan ancak daha sonra serbest bırakılan diğer şüpheli zanlının intihar ettiği bildirilmişti. Ulm polisi, Senden beldesindeki tren istasyonunda intihar eden 25 yaşındaki kişinin Ece Sarıgül cinayetinde gözaltına alınanlardan birisi olduğunu doğrulamıştı.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş