17 Yaşındaki Aleyna Ölmez Tam 248 Saat Sonra Sağ Olarak Çıkarıldı!

17 Yaşındaki Aleyna Ölmez Tam 248 Saat Sonra Sağ Olarak Çıkarıldı!

Kahramanmaraş’ta Kayabaşı Mahallesi Atabey Apartmanında 17 yaşındaki Aleyna Ölmez, depremin 248’inci saatinde mahsur kaldığı binanın enkazından sağ kurtarıldı.

Türkiye, ilki 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki iki büyük deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışırken, 11. günde de mucize haberleri gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin 248. saatte 17 yaşındaki Aleyna Ölmez enkaz altından sağ olarak çıkarıldı. Ümitlerin tükendiği anda, ekipler iş makinesi ile çalışma yaptıkları esnada maden işçileri, AFAD ve Sakarya Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri Atabey Apartmanı’nda bir ses duydular.

Hastaneye sevk edildi

JAK ekiplerinin de katıldığı arama çalışması sonrası 17 yaşındaki Aleyna Ölmez’e sağ olarak ulaşıldı. Madencilerin ‘Domuz bağı’ yöntemiyle ulaştıkları Aleyna Ölmez, UMKE ekipleri tarafından ambulansla hastaneye sevk edildi. Yakınları ve kurtarma çalışmasına katılan ekipler büyük sevinç yaşarken, binadan yeni güzel haber verebilmek için ekipler çalışmalarına devam ettiler.

Aleyna’nın Durumu iyi

Kurtarma ekipleri, Aleyna Ölmez’in yakınlarına verdikleri bilgide, genç kız ile konuştuklarını, durumunun iyi olduğunu kaydetti.