Almanya’da Tutuklanan “İmparatorluk Vatandaşları” “Hainleri İnfaz” Etmeyi Planlamış

Almanya’da Tutuklanan “İmparatorluk Vatandaşları” “Hainleri İnfaz” Etmeyi Planlamış

Almanya’da hükümeti silah zoruyla devirmekle suçlanan İmparatorluk Vatandaşları isimli örgütün, kendilerine hainlik edenleri infaz etmeyi planladıkları ortaya çıktı.

Almanya’da geçen Aralık ayında ülkede darbe yapacakları iddiası ile tutuklanan “İmparatorluk Vatandaşları” adlı örgütün kendilerine “hainlik” eden üyelerini idam etme kararı aldıkları tespit edildi.

Heinrich XIII. Prens Reuß liderliğindeki terör şüphelisi grubun gittikleri mekanları inceleyen polis, bir belgede örgütle ilgili gizli sırları koruma yükümlülüğünü ihlal eden üyelerin ölüm cezası ile cezalandırılacağını belirten belgeler buldu.

“Hainleri, Askeri Mahkeme Karar Verip İdam Edecek”

Medyada yer alan haberlere göre, örgüte ihanet edenlerin, örgütün askeri mahkemesi tarafından yargılanıp idam edileceğine dair kanıt bulundu.

Kanıtların, Prens Reuss’un Thüringen eyaletine bağlı Bad Lobenstein’daki av köşkünde ele geçirildiği bildirildi. Aramalarda çok sayıda fişek ile birlikte örgütün ezoterik yapısını gösteren piramitler da bulundu. Ayrıca, duvarlara hiyeroglif harfleri ile “Prens Reus’un Yetkileri” isimli yazılar yazıldığı tespit edildi. Prens Reuss’un avukatı, iddialarla ilgili sorulara cevap vermeyi reddetti.