Toplum

İbni Sina Enstitüsü Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğretmenler Gününü Kutladı

Belçika İbni Sina Enstitüsü Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü özel bir programla kutladı.
03 Aralık 2023

Belçika’daki İbni Sina Enstitüsü Anadolu İmam Hatip Lisesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü coşkulu bir programla kutladı. Okul salonunda yapılan kutlamada öğrenciler bir video sunumu yaparak öğretmenlerini duygulandırdı. Öğrenciler ayrıca bir de skeç hazırladı. Öğrenciler öğretmenlerine çeşitli hediyeler takdim etti.

Öğretmenler Öğrencilerini Anlattı

Okul öğretmenleri de ‘’24 Kasım Öğretmenler Günü ‘’ ile alakalı kişisel duygularını öğrencileriyle paylaştı. Öğretmenler, öğrencilerin isimlerinin yazıldığı kutudan kura ile bir öğrenci seçti. Öğretmenler seçtikleri öğrencilerin öğrencilik ve kişilik özelliklerini eğlenceli bir şekilde anlattı.

Öğretmen günü kutulama programına Belçika İslam Federasyonu Bölge Başkanı Muhammed Ünal ile birlikte federasyon Eğitim Başkanı Davud Volkan Pekdemir de katılarak öğretmen ve öğrencileri selamladı. Okul Müdürü Marziye Tuba Baran açılış konuşmasını yaptığı programda, Okul Meclis Başkanı İlayda Köken de program hakkında bilgilendirmede bulundu.

Diplomaları Türkiye ve Belçika’da Tanınıyor

İbni Sina Enstitüsü Anadolu İmam Hatip Lisesi Türkiye’deki İmam-Hatip Lisesi programının yanı sıra Belçika lise programlarına ders veriyor. Diplomaları Türkiye’de kabul edildiği gibi Belçika üniversitelerine giriş imkanı da sağlıyor. Diğer ülkelerde ise üniversitelerin özel şartlarına bağlı olarak değerlendirmeye alınıyor.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş