Gündem

6 Yaşındaki Arian 1 Haftadır Hâlâ Bulunamadı

1 hafta önce kaybolan 6 yaşındaki otistik Arian 1500 kişilik arama ekibinin çabaları sonrasında da bulunamadı
29 Nisan 2024

Almanya’da 1 haftan beri hâlâ kayıp olan 6 yaşındaki otistik Arian bulunamadı. Ülke tarihinin en büyük arama kurtarma operasyonundan da bir sonuç çıkmadı.

Kayıp Arian’a dair bazı ipuçları bulunsa da ipuçlarının hiç birisi de Arian’ı bulmaya yetmedi.

Almanya’nın En Büyük Arama Operasyonu

Bremervörde kasabasında oturan ve bir sabah evden çıkan Arian’ı aramak için hafta sonunda askerlerle polis, itfaiye ve gönüllülerden oluşan 1200 kişilik arama ekibi bölgeyi adım adım taradı. Aramalar maalesef bir sonuç vermedi.

Arian, Ağaçlara Tırmanabiliyor, Yabani Ot yiyebiliyor

Otistik olan ve kendilerine yapılan çağrılara tepki vermeyen Arian’ın yabanı otları yemeye alışkın ve ağaçlarla yüksek yerlere tırmanma kabiliyetinin olduğu bildirildi.

Aile, çocuklarının yaklaşık 16 kilometre uzaklıktaki Elm köyüne gidip gelmeyi planladığını, bu yüzden sürekli teyakkuzda olduklarını ancak Arian’ın aniden evden kaybolduğunu açıkladı.

Arama Devam Edecek

Bu arada, hafta sonunda yapılan aramaları yöneten güvenlik birimlerinin aramalara devam edeceği de açıklandı. Arian’ın gitme ihtimali olan bölgenin her köşesini sistematik bir şekilde arayan ekip, 1500 metre uzunluğunda bir insan zinciri oluşturarak, adı adı arama yapmıştı.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş