Kaybolan 9 Yaşındaki Valeriia’nın Babası: “Çocuğum Kaçırıldı”

Kaybolan 9 Yaşındaki Valeriia’nın Babası: “Çocuğum Kaçırıldı”

Almanya’da Pazartesi gününden itibaren kayıp olan 9 yaşındaki Ukrayna asıllı kız çocuğu Valeriia’nın babası, çocuğunun kaçırıldığını ileri sürdü.

Almanya’da geçen Pazartesi günü okula gitmek üzere evden çıkan ancak okula gitmeyerek kendinden haber alınamayan 9 yaşındaki kız çocuğu Valeriia’nın babası kızının kaçırıldığından şüpheleniyor.

Ukrayna ordusunda görev yapan ve kızının kaybolduğunun bildirilmesinden sonra Ukrayna ordusundan izin alan babaya, Almanya’ya gelebilmek için de özel müsade edildi.

Baba: “Çocuğumuzu bize geri verin.”

Kızının, kendisinin Ukrayna ordusunda Rus ordusuna karşı savaşması sebebiyle kaçırıldığını ileri süren baba Roman G. “Lütfen çocuğumuzu bize geri verin.” çağrısı yaptı.

Dobeln Eğlence Parkında Eğlence Etkinlikleri İptal Edildi

Bu arada, Valeriia’nın anne ve büyükannesi ile birlikte yaşadığı Döbeln kasabasındaki eğlence parkı Karls Erlebnis-Dorf’ta yapılacak olan bazı eğlenceler, Valriia’nın ailesi ile dayanışma amaçlı iptal edildi.

Döbeln Belediye Başkanı Sven Liebhauser, park yönetiminin durumu kendisine ilettiğini ve kendisinin de bu kararı yerinde bulduğunu açıkladı.