Gündem

Almanya’da Polis Şiddeti Bir Türk’ü Hastanelik Etti

Almanya’nın Monheim kasabasında polis Ercan isimlerini karıştırdı ve Ercan Tümer isimli Türkün evine sabah baskın yaptı. Polis Ercan Tümer’in elmacık kemiklerini kırdı, gözünü şişirdi.
21 Haziran 2024
Polis baskınında gözü şişen ve elmacık kemiği kırılan Ercan Tümer

Almanya’nın Düsseldorf kenti yakınlarındaki Monheim kasabasında polis, Ercan Tümer isimli bir Türk’ün evini sabah saat 4’te bastı. Polis Ercan Tümer isimli gencin yatak odasına giderek, aniden saldırdı.

Ercan Tümer’in babası Fatih Tümer’in verdiği bilgiye göre, polis saldırısında aldığı yaralar sebebiyle Düssedorf Üniversitesi kliniğine kaldırılan Ercan Tümer’in gözü şişti, elmacık kemikleri de kırıldı.

Ercan Tümer elmacık kemikleri sebebiyle 2 Temmuz’da ameliyat edilecek.

Polis Başka Bir Ercan’ı Arıyormuş

Baba Fatih Tümer, sabah saat 4’de evinin kapısı patlayıcı ile patlatılan Ercan Tümer’in evine yanlışlıkla baskın yapıldığını açıkladı.

“Polis ancak korumasız insanları dövmesini becerebiliyor.” diyen baba Fatih Tümer oğlu Ercan’ın bir çete savaşına ismi karışan başka bir Ercan isimli kişi ile karıştırıldığını, oğlunun bu zamana kadar her hangi bir yasa dışı davranışının olmadığını açıkladı.

Arama Emrinde İki Kişiyi Balta ve Bıçakla Ağır Yaralamakla Suçlanıyor

Ercan Tümer’in evini arama emri veren Düsseldorf mahkemesi bir olayda yaralanan Ahmed Eid ve Hussein Dib isimli iki şahsın ifadesine dayanarak verdiği arama emrinde, tahminen Rocker grubu diye bilinen çetelerin aralarında kavga çıkması sonucunda Ercan Tümer isimli bir şahsın Ahmed Eid ve Hussein Dib isimli iki kişiye elindeki balta ve bıçakla saldırdığı ifade edildi. Bu saldırıda Ahmed ve Hussein ağır yaralandı. İki tanık da Ercan Tümer’e geri saldırarak etkisiz hâle getirdi. Ercan Tümer de bu saldırıdan yara aldı.

Mahkeme kararında bu ifadelerin yer almasına rağmen gerçek Ercan Tümer’de her hângi bir yaralanma izine rastlanmadığı ileri sürüldü.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş