IGMG Ankara Şubesi Yoğun Katılımla Hizmete Açıldı

IGMG Ankara Şubesi Yoğun Katılımla Hizmete Açıldı

İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) Ankara Şubesi binası Beştepe’de yoğun katılımla hizmete açıldı.

İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) Ankara Şubesi’nin yeni hizmet binasının açılışı yapıldı. Açılışa, IGMG Genel Başkanı Kemal Ergün ile birlikte AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Zafer Sırakaya, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, TİKA Başkanı Serkan Kayalar, Uluslararası İslam Düşünce Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Faruk Köylüoğlu katıldı.

Açılış töreninde konuşan IGMG Genel Başkanı Kemal Ergün, “Türkiye’mizin başkenti Ankara’da bugün Şube Binamızın açılışını yaptık hamdolsun. Katkısı ve emeği olan her bir kardeşimize yürekten teşekkür ediyorum. Ankara’ya güzel hizmetler sunma niyaz ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Bizler faniyiz, kalıcı olan hizmet ve eserlerimiz”

Açılış töreninde konuşan Şube Başkanı Fahri Eyeci, “Bizler faniyiz, kalıcı olan hizmet ve eserlerimiz. Her daim amel defterimizin açık kalacağı çalışmalar içinde olarak insanlara hizmet etmeye, hayırda öncü olmaya gayret ediyoruz.” dedi.

Binanın açılışında emeği geçenlere teşekkür eden Eyeci, şunları kaydetti: “Mesele sadece bina açmak değil, derdimiz, davamız, temel eğitim çalışmalarıyla hayırlı nesiller yetişmesine vesile olacak, gençlik çalışmalarıyla ortaöğretimden üniversiteye kadar gençliğimizin şuurlu ve öz güvenli bir şekilde topluma faydalı olmasını sağlayacağız” dedi.