Aldi Süd’ün “Nussknacker” Reklamı Büyük İlgi Gördü

Aldi Süd’ün “Nussknacker” Reklamı Büyük İlgi Gördü

Aldi Süd’ün “ALDIstory” adlı reklam kampanyası büyük ilgi görüyor. Son olarak Can’ın Türkiye’deki ailesine Nussknacker çikolataları götürdüğü hikaye, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Almanya’da yaşayan Türklerin izin sezonu diyince aklına gelen Türkiye’ye götürülen ilk hediyelerinden “Nussknacker” reklamı büyük ilgi gördü.

En Sevilen Gurbetçi Hediyesi

1976 senesinde geçen reklam filminde Almanya’da yaşayan Türk vatandaşı Can Akpınar’ın İzmir’de yaşayan ailesine götürdüğü Nussknacker çikolataları ele alındı. Can’ın ailesinin bu çikolatayı her seferinde büyük bir mutlulukla karşıladığının anlatıldığı filmde, Nussknacker’in, Can’ın ailesi için Almanya’dan gelen en sevilen gurbetçi hediyesi olduğu aktarılıyor.

“Nussknacker” İle İlgili Anılar Anlatıldı

Aldi Süd’ün “ALDIstory” adıyla başlattığı yeni reklam kampanyasında müşteriler, özel anılarını paylaşmaya davet ediliyor. Reklamı izleyen birçok Türk vatandaşı da her izin sezonu götürdükleri “Nussknacker”’lar ile ilgili anılarını anlattı.

“Yaz Aylarında Büyük Talep”

Reklam filmiyle ilgili Camia Haber’e açıklamalarda bulunan bir Aldi yetkilisi, Nussknacker’in özellikle yaz aylarında büyük talep gördüğünü ve tükenme noktasına geldiğini aktardı.

Kampanya Devam Ediyor

Kampanya, WhatsApp, Instagram ve diğer sosyal medya platformlarında devam ederken, Aldi Süd herkesin bir Aldi hikayesi olduğunu ve bu hikayelerin paylaşılmasından memnuniyet duyacaklarını belirtiyor.(bb)