IGMG Württemberg Gençlik Teşkilatı Sosyal Projeler Haftalarını Başlattı

IGMG Württemberg Gençlik Teşkilatı Sosyal Projeler Haftalarını Başlattı

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Württemberg Gençlik Teşkilatı, 8 Ekim 2024 tarihinde 8 hafta sürecek olan Sosyal Projeler Haftaları’nı başlattı.

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Württemberg Gençlik Teşkilatı, 8 Ekim 2024 tarihinde 8 hafta sürecek olan Sosyal Projeler Haftaları’nı başlattı. Bu süreçte, Württemberg bölgesindeki şubeler, beş farklı proje alanında çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Çeşitli Projeler Düzenlenecek

Planlanan etkinlikler arasında emektar ziyareti, hasta ziyareti, evsizler ziyareti ve bu kapsamda hediye dağıtımı, mülteci ziyaretleri ve hapishane ziyaretleri yer alıyor. Her şube, dilediği projeyi seçerek hayata geçirebilecek.

Dileyen Şube İstediği Projeyi Ele Alabilecek

Württemberg Bölgesi Gençlik Teşkilatı Sosyal Hizmetler Başkanı Ersoy Çiftepınar, projeyle ilgili Camia Haber’e açıklamalarda bulundu. Çiftepınar, şubelerden gelen talep üzerine bu projeleri geliştirdiklerini belirtti ve “Bölge olarak bu projeleri sunduk. Dileyen şube, istediği projeyi ele alabilecek.” dedi.

Amacımız Bu Projeleri Devamlı Hale Getirmek

Çiftepınar ayrıca sosyal faaliyetlerin ilkbaharda başladığını hatırlatarak, “İlkbaharda belediyenin düzenlediği temizlik günlerinde start verdik. Şimdi de sonbaharda bu projeleri başlattık. Amacımız, bu tür projeleri devamlı hale getirmek.” şeklinde konuştu.

Bu sosyal projelerle hedeflerinin, IGMG’nin çalışmalarının toplum nezdinde daha görünür olmasını sağlamak ve aynı zamanda belediyelerle işbirliği yaparak sosyal bağları güçlendirmek olduğunu vurguladı.