Dummy

İsrail’in 211 Gündür Saldırılarını Sürdürdüğü Gazze’de Can Kaybı 34 Bin 654’e Çıktı

İsrail ordusunun 211 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde can kaybı son 24 saatte 32 artarak 34 bin 654’e yükseldi.

Suudi Arabistan “Kaçak” Hac İle Mücadelede Yeni Uygulama Başlattı

Suudi Arabistan, hac izni olmadan vizesiz Mekke’ye gelenlerle mücadele için yeni bir uygulama başlattığını duyurdu.

İngiltere’den Yahudi Yerleşimcilere Yaptırım Kararı

İngiltere, Batı Şeria’daki Filistinlilere şiddet uyguladıkları gerekçesiyle aşırılık yanlısı Yahudi grup ve bireylere yaptırım kararı aldı.

Belçika Düzensiz Göçle Mücadele İçin Sınır Kontrollerini Artırıyor

Belçika’da hükümet, düzensiz göçle mücadele etmek için Avrupa Birliği’nin sınır koruma ajansı Frontex’e sınır kontrolü yetkisi verdi.

Solingen’de Kasıtlı Yangın: Eski Kiracı Tutuklandı

Solingen’de 25 Mart’ta meydana gelen yangının faili tutuklandı.

Berlin’de Fabrikada Yangın Çıktı: İftaiyeden “Zehirlenme” Uyarısı

Almanya’nın başkenti Berlin’de bir fabrikada çıkan yangın nedeniyle itfaiye “zehirlenme” riskine karşı 4 ilçede kapı ve pencerelerin kapalı tutulmasını istedi.

Müşteriler Bankalardan Geri İsteyecekleri Paraları Hâlâ İstemiyor

Almanya’da neredeyse tüm banka müşterilerinin yüzde 40’inin etkilenmesine rağmen, bu müşterilerin çok büyük bir bölümü kendilerinden kesilen fazla ücretleri bankalardan geri istemedi.

Reutlingen’de Saklanan Süper Radar: Günde 100 Bin Euro Kazanç

Reutlingen’de kurulu süper radar, günde 100 bin Euro kazanarak Almanya’nın en çok para kazandıran radarı oldu, ancak bölge sakinlerinde gerginlik hakim.

Gazze’de Her Gün 37 Çocuk Annesini Kaybediyor

İsrail’in 210 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze’de can kaybı 35 bine yaklaştı. Birleşmiş Milletler, Gazze Şeridi’nde her gün 37 çocuğun annesini kaybettiğini duyurdu.

“İslam Din Dersleri Anketi Durdurulsun”

Almanya’nın Kuzey Ren Vestfalya eyaletindeki İslami cemaatler, eyalet okullarında verilen İslam din dersleri ile ilgili anketin, Müslümanlarla ilgili kalıplaşmış önyargıları pekiştiren soruları içerdiği gerekçesiyle durdurulmasını istedi.

Pin It on Pinterest