Toplum

IGMG’nin Ramazan Yarışmaları Sonuçlandı

İslam Toplumu Millî Görüş Kurumsal İletişim Başkanlığının "Ramazanını Göster" fotoğraf, Gençlik ve Kadınlar Gençlik Teşkilatı'nın makale, Çocuk Kulübü’nün “Ramazanda Yanınızda” resim yarışmalarının sonuçları açıklandı.
31 Mayıs 2021
IGMG Kurumsal İletişim Başkanlığı, Gençlik ve Kadınlar Gençlik Teşkilatı ile Çocuk Kulübü’nün Ramazan ayı yarışmaları sonuçlandı

İslam Toplumu Millî Görüş Kurumsal İletişim Başkanlığının “Ramazanını Göster” fotoğraf, Gençlik ve Kadınlar Gençlik Teşkilatı’nın makale, Çocuk Kulübü’nün “Ramazanda Yanınızda” resim yarışmalarının sonuçları açıklandı.

Ramazanını Göster

Yarışmalara çok sayıda kişi katıldı. Kurumsal İletişim Başkanlığı’nın “Ramazanını Göster” isimli resim yarışmasında birinciliği Almanya Hannover’den Kübra Tatlı kazanırken, ikinciliği ise Hollanda Schiedam’dan Muhammed Ekici üçüncülüğü ise Almanya Fuldatal’dan İlknur Aktaş kazandı.

Ramazanını Göster resim yarışmasında Bangladeş’ten Emran Hossain ile Hollanda Utrecht’ten Elif Düzgün’e Jüri Özel Ödülü verildi.

Makale Yarışması

IGMG Gençlik ve Kadınlar Gençlik Teşkilatının düzenlediği “Zor Zamanda Değerlerimiz” konulu makale yarışması da sonuçlandı. Çok sayıda katılımcının makale gönderdiği yarışmada Württemberg Bölgesinden katılan Talha Esen birinciliği elde etti. Türkiye’den katılan Nurullah Poslu ikinciliği alırken, Doğu Fransa’dan katılan Özge Sarar üçüncü oldu.

Çocuk Kulübü Resim Yarışması

IGMG Çocuk Kulübü’nün düzenlediği “Ramazanda Yanınızda” konulu resim yarışması da sonuçlandı. Yarışma 4-7 ve 8-12 yaş grupları arasında iki ayri yarışma olarak düzenlendi.

4-7 yaş grubu yarışmasında Ruhr-A Bölgesi, Dortmund Anadolu Şubesinden katılan Nil Esma Nizamoğulları birinci oldu.

8-12 yaş grubu yarışmasında ise birinciliği Hannover Bölgesi, Stadthagen Şubesinden katılan Rabia Ergin elde etti.

Yarışmada 4-7 yaş grubunda ikinci ve üçüncü gelenler ise şu şekilde açıklandı:

Rhein-Neckar-Saar Bölgesi, Ludwigshafen Şubesinden Zümra Arı ikinici, Hessen Bölgesi, Hanau Şubesinden Ammar Yasir Yalçın üçüncü oldu.

8-12 yaş grubu yarışmacılarından A-Linz Bölgesi, Attnang Pucheim Şubesinden Talha Halil Bektik ikinci, Württemberg Bölgesi, Schondorf Şubesinden Asiye Güler de üçüncü oldu.

Yarışmalarda birinci gelenlere kitap seti ve bisiklet ödül olarak verilirken ikincilere kitap seti ve tablet üçüncü olanlara da kitap seti ve elektronik harf öğreticisi verildi.

Reklam (İç Sayfa)

Pin It on Pinterest

Paylaş