Toplum

Achim Ravza Camiinde 100 Kişi Aşılandı

IGMG Bremen Bölgesi IGMG Achim Ravza Camiinde başlatılan aşı kampanyasında 100 kişiye aşı yapıldı.
Abdulhamit Irmak
15 Haziran 2021
Achim Ravza Camii aşı kampanyasında 100 kişiye aşı vuruldu. 7 ve 12 hafta sonra ikinci aşılar da vurulacak.

İslam Toplumu Millî Görüş Bremen Bölgesine bağlı Achim Ravza Camii başlattığı aşı kampanyası ile 100 kişi oldu.

Camide gerçekleşen aşı kampanyası Achim Sağlık Sigortaları Birliği ve Ravza Camii yönetimi ortaklığında organize edildi. Kampanya ile cemaat üyelerinin yanı sıra Achim’de oturan herkese aşı olma imkanı sağlandı.

Yoğun ilginin olduğu aşı kampanyasının ilk gününde 100 kişiye yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının ilk dozu yapıldı. Vurulan aşılar Biontech aşılarıydı. Aşıları Dr. Fadi Schukfeh yaptı.

Sağlık çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz

IGMG Bremen Bölgesi Achim Camii Başkanı İlhami Yoldaş, aşı kampanyası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Ravza Camii’nde düzenlenen aşı kampanyasına yoğun ilginin olduğunu söyledi ve “Bu süreçte gösterdikleri fedakarlıktan ötürü tüm sağlık çalışanlarına şükranlarını sunuyorum. Biz de insanların sağlığı için bir katkı yapmak istedik.” dedi.

Başkan İbrahim Yoldaş ayrıca Ravza Camii’nde görev yapan sağlık çalışanlarına ve teşekkür etti ve “Cenab-ı Hakk, tüm insanlığı hastalıklardan ve musibetlerden muhafaza eylesin.” dedi.

Aşıların ikinci dozları da yine Achim Ravza Camiinde yapılacak. İkinci aşılar için 7 ve 12 hafta sonrası için randevu verildi.

Reklam (İç Sayfa)

Pin It on Pinterest

Paylaş