Hasene Kurban Kampanyası Milyonlarca Mazlumun Sevincine Vesile Oldu

Hasene’nin “Kurban ile mazlum ve mağdurlar sevinsin” sloganı ile yürüttüğü kurban kampanyası başarılı bir şekilde tamamlandı. 202 bin 262 kurban hisse bağışı toplandı.

Hasene International derneğinin yürüttüğü Kurban Kampanyası, bu yıl da milyonlarca mazlum ve mağdura ulaştı. Buna göre kampanya, 85 ülkede, 321 gözlemci nezaretinde gerçekleştirildi. Kovid-19 pandemisi ve farklı güvenlik gerekçeleriyle gidilemeyen ülkelerde kurbanlıkların denetim, kesim ve dağıtımı farklı noktalarda kurulan online gözetleme merkezlerinden takip edildi. Kampanyada 202 bin 262 kurban hisse bağışı toplandı, 203 bin 377 hisse kurban kesildi ve milyonlarca ihtiyaç sahibine pay edildi.

“Bizlere güvenip bağışlarını veren yüz binlerce bağışçımıza teşekkür ediyoruz”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hasene Başkanı Mesud Gülbahar, başarılı ve yoğun bir dönemi geride bıraktıklarını belirtirken, “Bizlere tevdi edilen kurban bağışlarını, kurbanlıkların kesim, dağıtım ve pay edilmesi suretiyle farklı coğrafyalardaki mazlum ve mağdurların sevincine vesile kıldık. Pandemi sebebiyle ya da farklı güvenlik gerekçeleri ile gözlemci gönderemediğimiz ülkelerdeki takiplerimizi uzaktan online gözetleme merkezlerimiz ile denetimlerimizi gerçekleştirdik.” diye kaydetti.

Gülbahar, son olarak, “Bizlere güvenip bağışlarını veren yüz binlerce bağışçımıza, çalışmaları büyük bir özveriyle takip eden temsilci ve gönüllülerimize, ülkelere gönderdiğimiz gözlemcilere teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.(c)