Almanya’da İki Müslüman Genç, Kaçırılan 12 Yaşındaki Çocuğu Kurtardı

Almanya’da İki Müslüman Genç, Kaçırılan 12 Yaşındaki Çocuğu Kurtardı

Almanya’nın Mönchengladbach kentinde 2 Müslüman genç, bir yaşlı adam tarafından kaçırılmak üzere olan 12 yaşındaki bir çocuğu kurtardı.

Almanya’da Arda ve Abdi adlı iki Müslüman genç yoldan geçerken çığlıklarını duyduğu ve imdat diye bağıran 12 yaşındaki bir çocuğu kurtardı.

Mönchengladbach kentinde cadde ortasında yaşlı bir adamın zorla bir çocuğu yolun karşı tarafında geçirdiğini gören ve ne olduğunu soran 17 yaşındaki Abdi ve 16 yaşındaki Arda isimli iki genç, küçük çocuğun kendisini kaçırmaya çalışan adamı tanımadığını söylemesi ve imdat diye bağırması üzerine yaşlı adamın üzerine gitti.

12 yaşındaki çocuğu adamın elinden kurtaran iki genç  daha sonra çocuğu ailesine teslim etti. Daha sonra ise Arda, sarhoş olduğu belirtilen ve 12 yaşındaki çocuğu kaçırmaya çalışan adamı evine kadar takip ederek polise bildirdi.

“Oğlumla Gurur Duyuyorum”

Bild gazetesinde yer alan habere göre Arda’nın annesi oğlu ile gurur duyduğunu söylerken, çocuğunun kaçırılmasını önleyen gençlerin cesareti karşısında duygulandı ve her iki gence teşekkür etti.

Polis, daha sonra soruşma yaparak yaşlı adamı göz altına aladı. Ancak yaşlı adamın daha sonra bir psikiyatri kliniğine yatırıldığı öğrenildi.