Magdeburg’da Müslüman Genç Anneye Irkçı Hakaret ve Saldırı

Magdeburg’da Müslüman Genç Anneye Irkçı Hakaret ve Saldırı

Almanya’da ırkçılar Magdeburg’daki bir otobüs durağında bekleyen 22 yaşındaki Müslüman bir anneye saldırdı ve taciz eti.

Almanya’nın Saksonya-Anhalt eyaletinin başkenti Magdeburg’da bir otobüs durağında bekleyen 22 yaşındaki Müslüman anne ırkçıların fiziksel saldırılarına maruz kaldı.

Polis, 6 yaşındaki kızı ile birlikte durakta bekleyen Suriyeli annenin hafif yaralandığını açıkladı ve saldırı ile ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Suriye asıllı genç Müslüman anne iki ırkçı kadının sldırısından 53 yaşındaki br başka Alman;ın yardımı ile kurtulabildi.

Magdeburg polisi, şüpheli saldırganların 29 ve 50 yaşlarında iki kadın olduğunu açıkladı. Polis olayla ilgili görgü tanıkları olup olmadığını da arıyor.

Almanya’da Müslümanlar Her Gün En Az 5 Kere Saldırıya Uğruyor

Daha geçen haftalarda yapılan bir araştırmaya göre Almanya’da Müslümanların hemen her gün en az 5 defa saldırıya uğradığı açıklandı.

Müslüman Karşıtlığı İttifakı CLAIM tarafından yapılan tespitlere göre geçen yıl Almanya’da toplamda 1 9 yüz Müslüman karşıtı eylem yapıldı. Ancak, bu rakamın daha fazla olduğu, çünkü mağdurların bir sonuç alınamayacağını düşündüğü için şikayette bulunmaktan çekindikleri ya da polisin bazı eylemleri kayda amadığı belirtildi.