Dummy

5 Ülke Aynı Anda Filistin Devletini Tanımayı Planlıyor

İspanya’da sol koalisyon hükümetinin Filistin devletini tanıma girişimini 4 ülke ile aynı anda ortak bir kararla yapmayı planladığı öğrenildi.

Emekli Çalışanlara İşsizlik Sigortası Muafiyeti Gündemde

Almanya’da iş gücü eksikliği konusunda artan endişeler üzerine, Federal Ekonomi Bakanı Robert Habeck, yaşlı çalışanların işsizlik sigortası ödemelerinin kaldırılmasını talep ediyor.

AB, Plastik Ambalajları Yasaklıyor

AB, ambalaj atıklarının azaltılması için marketlerdeki ince plastik poşetler gibi tek kullanımlık plastik ambalajları yasaklayan yasayı onayladı.

Uluslararası Af Örgütü: Fransa’da Irkçılık ve İslamofobi Devam Ediyor

Uluslararası Af Örgütü, Fransa ile ilgili yayımladığı raporda ırkçılık ve dine yönelik ayrımcılığın devam ettiğini bildirdi.

Almanya’nın Büyüme Tahmini Yükseltildi: İşsizlik Azalacak

Alman hükümeti, 2024 büyüme tahminini artırdı. Ülkedeki işsizlik oranının 2024 ve 2025’te sırasıyla yüzde 5,8 ve yüzde 5,6 olacağı tahmin ediliyor.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Türkiye’de Konuştu: İki Ülke Olarak Birbirimiz İçin Vazgeçilmeziz

Türkiye ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Cumhurbaşkanı Steinmeier, yaptıkları görüşmede Gazze’deki insani durum ve Almanya’daki Türk toplumunu ilgilendiren konular ele alındı.

Avrupa 2. Hafızlık Yarışması 27 Nisan’da Köln’de Yapılıyor

Avrupa 2. Hafızlık Yarışması Köln’deki IGMG Genel Merkezinde 3 ayrı kategoride 9 hafızın katılımı ile yapılacak.

IGMG Genel Sekreteri Ali Mete: “İnsan Haklarının Altı Oyuluyor, Gidişattan Endişeliyiz”

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Genel Sekreteri Ali Mete Uluslararası Af Örgütü’nün yayınladığı yıllık insan hakları raporu münasebetiyle bir açıklama yaptı.

Hükümet Onayladı: Almanya’da Emekli Maaşları Yüzde 4,57 Artacak

Almanya’da hükümet uzun zamandan beri emeklilerin belediği artışı onayladı. Tüm eyaletlerde artış oranı yüzde 4,57 oranında olacak.

Fransa’da “Kara Perşembe” Korkusu: Yüzlerce Uçuş İptal Edilecek

Fransa’da hava yolu çalışanları yarın greve gidecek. Grevden birçok havalimanı olumsuz etkilenecek. Fransız medyası, grev gününü “Kara Perşembe” olarak niteledi.

Pin It on Pinterest