Gündem

Fransa’da “Evlilik Öncesi ve Evliliğe Hazırlık” Seminerleri Tamamlandı

Fransa’da CIMG’ye bağlı Alpes Bölgesi Gençlik ve Kadınlar Gençlik Teşkilatı'nın düzenlediği evliliğe hazırlık seminerleri yoğun bir katılımla tamamlandı.
MUSTAFA PALA
01 Nisan 2021
Fransa’da CIMG’ye bağlı Alpes Bölgesi Gençlik ve Kadınlar Gençlik Teşkilatı'nın düzenlediği evliliğe hazırlık seminerleri yoğun bir katılımla tamamlandı.

Fransa’da Millî Görüş Fransa İslam Konfederasyonu’na bağlı Alpes Bölgesi Gençlik Teşkilatı ile Kadınlar Gençlik Teşkilatı’nın ortak proje olarak başlattıkları “Evliliğe hazırlık Seminerleri”, nişanlı, bekâr, yeni evlenen ve evlilik hazırlığında olan çiftler ile birlikte yoğun bir katılımla tamamlandı. Gençlik Teşkilatı idarecileri tarafından ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi amacıyla düğün hazırlığı yapan ve yeni evlenen çiftlere yönelik başlatılan “Evlilik Öncesi ve Evliliğe Hazırlık” projesi kapsamında seminerler düzenlendi.

Uzman İsimler Hazır Bulundu

Alanlarında uzman kişiler tarafından sunulan seminerlerde, Eğitimci-Yazar Yusuf Yeşilkaya, İslam Toplumu Millî Görüş Kadınlar Teşkilatı Eğitim Başkanı Elif Köse, IGMG Yetişkinler Eğitim Sorumlusu Sultan Balkaya, Pedagog ve Sistematik Aile Danışmanı Nurcan Demiryürek, Eğitimci-Kişisel Gelişim Uzmanı Süleyman Çakmak ve IGMG Kadınlar Teşkilatı Teftiş Başkanı Hatice Çevik hazır bulundu.

Seminerlere gençlerin ilgisi yoğundu

Gençlik Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, “Seminerlerdeki amacımız, gençlerimizin mutlu ve huzurlu bir yuva kurmaları için evlilik ile ilgili yeterli donanıma sahip olmalarını sağlamak.” diye kaydetti. Seminerler sonunda yapılan anketlerde katılımcılar, gerçekleşen seminerlerden faydalandıklarını belirttiler.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş