Toplum

“Öğretmenlik Tam Olarak Kalbe Dokunma Mesleğidir”

CIMG Alpes Bölge Eğitim Başkanlığı Musab bin Umeyr Eğitimciler Buluşması ile bölgedeki eğitimcileri bir araya getirdi. Buluşmada öğretmenlik mesleğinin değerine dikkat çekildi.
Mustafa Pala
14 Aralık 2021
Psikohekim Albdulaziz Yılmaz, öğretmenliğin öğrencilerin kalbine dokunmak olduğunu açıkladı.

İslam Toplumu Milli Görüş (CIMG) Alpes Bölge Eğitim Başkanlığı bölgede hizmet veren eğitimcileri bir araya getirdi. Musab bin Umeyr Eğitimciler Buluşması adı verilen programda Psikohekim Abdullaziz Yılmaz öğretmenliğin önemine dikkat çektiği bir seminer verdi.

Yılmaz, öğretmenliğin öğrencilerin hayatlarını yönlendirdiğini söyleyen Abdulaziz Yılmaz, eğitimcilerin öğrencilerin hayatında iz bıraktığının unutmaması gerektiğine dikkat çekti. Yılmaz, “Öğretmenlik tam olarak kalbe dokunma mesleğidir. Bizler, o kalplere dokunabildikçe öğrencilerimizin ilerleyebileceğini göreceğiz.” dedi.

CIMG Bölge Başkanı Yusuf Çakır da eğitimcilere teşekkür ettiği konuşmasında, “Bizler bir imtihan dünyasında yaşıyoruz ve dünya imtihanını nasıl kazanacağız sorusuna cevap arıyoruz.” dedi.

Alpes Bölge Eğitim başkanı Cihat Yılmaz ise eğitimcilerin her türlü zorluğa göğüs germelerine rağmen gerekli ilgiyi göremediklerini, ama, ilgi gösterilmese de pek çök velinin gıyaben öğretmenlere dua ettiğini bildirdi.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş