Gündem

Deventer ve Alpes’te İftar Programı

Hollanda’nın Deventer kentindeki Milli Görüş Abdulhamit Han Camii ve Fransa CIMG Alpes Bölgesi iftar programı düzenledi.
Şükrü Ekici | Mustafa Pala
26 Nisan 2022
Deventer iftarına, T.C. Deventer Başkonsolosu ile birlikte Belediye Başkanı ve siyasal partilerin temsilcileri katıldı.

Deventer iftarına T. C. Deventer Başkonsolusu Tuna Yücel ile Deventer Belediye Başkanı Ron König de katıldı. Deventer Abdulhamit Han Camii iftarına ayrıca siyasal parti temsilcileri de ilgi gösterdi. Denk Partisi’nden Ahmet ve Meryem Kaya ile birlikte İşçi Partisi’nden (PvdA) Dorien Visser, Lauraine van den Berg ve Hristiyan Demokratlar’dan (CDA) Teuni Scholthof, Ad van der Linde iftar programında yer aldı.

İftar Programında Cemiyet Başkanı Şükrü Ekici’nin davetlilere teşekkür ettiği konuşmadan sonra TC. Deventer Başkonsolosu Tuna Yücel de hitap etti. Başkonsolos Yücel “Ramazan, dostluklarımızın pekişmesine vesile olmaktadır.” dedi.

Alpes Bölge İftarı

Frans İslam Toplumu Milli Görüş Federasyonu Alpes Bölgesi de bir iftar programı düzenledi. Alpes iftarına, bölgedeki cemiyet başkanları ile birlikte eğitim merkezi müdürleri ile bölge yürütme kurulu üyeleri katıldı.

İftar programında CIMG Alpes Bölge Başkanı Yusuf Çakır, uzak mesafelerden bu davete icabet eden misafirlere teşekkür ederek, Ramazan aylarını tebrik etti.

İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı Özcan Kuri de Alpes bölge iftarına katılarak bir konuşma yaptı.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Microsoft Krizi: Almanya’da Uçuşlar İptal Edildi

Microsoft'un dünya çapında kullanılan işletim sistemi Windows'ta yaşanan bir problem, dünya çapında uçuşları etkiledi. Almanya'da Berlin ve Hamburg havalimanlarında küresel iletişim kesintisi nedeniyle uçuşlar yapılamıyor. 

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş