Toplum

Almanya’da Bremen Ravza Camisi’ne Onur Ödülü Verildi

Almanya'da IGMG'ye bağlı Bremen Ravza Camisi'ne göçmenler ve farklı kültürden insanlar arasında anlayış ve yakınlaşmayı sağlayan çalışamaları dolayısıyla 'Onur Ödülü' verildi.
Abdülhamit Irmak
01 Eylül 2022

Almanya’da Bremen’in güney doğusundaki Achim şehrinde faliyet gösteren İslam Toplumu Milli Görüş’e (IGMG) bağlı Achim Ravza Camii’ne Onur Ödülü verildi.

Achim Belediyesi tarafından 2000 yılından beri geleneksel olarak her yıl başarılı çalışmaları ve faaliyetleri baz alınarak dernek, kuruluş ve gönüllü insanlara verilen Onur Ödülü bu yılda sahiplerini buldu.

Ödül alan kuruluşlar arasında yer alan Achim Ravza Camii yönetimi ödülünü, Achim Belediye Başkanı’nın elinden aldı. Camiye ödülün, uzun yıllardan beri göçmenler ve farklı kültürden insanlar arasında anlayış ve yakınlaşmayı sağlamak için yaptıkları çalışamalardan dolayı verildiği belirtildi.

Ravza Cami Başkanı İlhami Yoldaş.

Ravza Cami Başkanı İlhami Yoldaş, tören sırasında yapmış olduğu konuşmasında, “44 yıldır burda fahri çalışmalar sonucu bu ödülü bize laik gören başta Belediye Başkanı Rainer Ditzfeld’e ve ekibine teşekkür ediyorum.” ifadeleri kullandı. Yoldaş, ödülü uyum ve barış içinde bir arada yaşama için çalışanlar ve cami üyelerimi adına aldığını belirtti.

Gecede toplam 8 ödül takdim edildi.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş