Fransa’da Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması Yapıldı

Fransa’nın Annemasse şehrinde gerçekleştirilen Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nın kazananı erkeklerde Muhammed Talha Pala, kızlarda ise Azra Pala oldu.

Fransa Millî Görüş İslam Konfederasyonu (CIMG) Annemasse İrşad Başkanlığı tarafından düzenlenen Hüda Eğitim Merkezi Öğrencileri arası Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması erkek ve kız öğrenciler olmak üzere iki grup arasında gerçekleştirildi. Birinciliği, erkeklerde Muhammed Talha Pala kızlarda ise Azra Pala elde etti.

“Her biriniz bizlerin gözünde birincisiniz”

CIMG Annemasse Şube Başkanı Alparslan Ekinci, yarışmada yaptıpı kısa konuşmada, “Yarışmaya katılmanız sizlerin ne denli cesaretli olduğunu gösteriyor. Bu tür programlarda bulunmanız bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Her biriniz bizlerin gözünde birincisiniz, her birinize başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Muhammed Talha Pala ile Hira Nur Yılmaz Birinci Oldu

Erkek öğrenciler arasında gerçekleşen yarışmada büyüklerde Muhammed Talha Pala birinci, Ensar Tanrıkulu ikinci, Mehmet Emin Aytekin ise üçüncü oldu. Küçüklerde Halil İbrahim Akdağ birinciliği, Malik Aytekin ikinciliği, Akif Taşpınar ise üçüncülüğü elde etti. Kız öğrenciler arasında gerçekleştirilen yarışmada ise küçükler kategorisinde Azra Pala birinci olurken, büyüklerde ise Hira Nur Yılmaz birinciliği elde etti.(c)