Gençlik

Ergün: “Gençler, Teşkilat Çalışmalarında Ön Sıradaki Yerinizi Alın”

İki yıldır devam eden IGMG GT Genç İdareci Yatılı Eğitim Semineri mezuniyet programına katılan Genel Başkan Kemal Ergün, gençlerin ibadetlerinde devamlı olmalarını ve teşkilat çalışmalarında öne çıkmalarını istedi
22 Aralık 2023

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Gençlik Teşkilatı (GT), Genç İdareci Yatılı Eğitim Semineri (GİYES) programlarını tamamladı. İki yıldan beri devam eden seminerler sonrasında bir mezuniyet töreni düzenlendi.

“İbadetlerinizde İhlaslı olun, Toplumsal Sorumluluk Alın”

Mezuniyet törenine İslam Toplumu Millî Görüş Genel Başkanı Kemal Ergün de katıldı. Kemal Ergün gençlere yaptığı tavsiyede, gençlerin, özellikle ibadetlerinde ihlaslı ve istikrarlı olmalarını, toplumsal sorumluluk almalarını ve teşkilat çalışmalarında ön sırada bulunmalarını istedi.

Genç İdareci Yatılı Eğitim Semineri (GİYES) programlarının 7. modülünü iletişim ve psikoloji seminerleri oluşturdu. Bu bölümde özel hayatta olduğu gibi teşkilat çalışmalarında da büyük iletişimin önemine vurgu yapıldı. Dr. Abdulaziz Yılmaz’ın da katılarak seminer verdiği programda Dr. Yılmaz iletişimin öneminin yanı sıra iletişimde oluşan sorunları gidermenin yöntemlerini izah etti.

Gençlik Teşkilatı Teşkilatlanma Başkanı Enes Pek ise “Yönetim ve Motivasyon” başlıklı seminer verdi. Enes Pek yönetim tarz ve uygulamalarını teşkilat perspektifinden değerlendirdi.

8 Ülkeden 105 Genç Mezun Oldu

Toplam 25 bölge ve 8 ülkeden 105 genç idarecinin mezun olduğu GİYES seminerlerinin mezuniyet töreni için cemaatle sabah namazında buluşuldu. Mezuniyet töreninde katılımcılara plaket verildi.

Mezuniyet töreni programını takdim eden IGMG GT İrşad Eğitim Başkanı Tarık Eroğlu iki sene devam eden seminerlerin bir değerlendirmesini yaparak katılımcıları tebrik etti.

Yeni Kayıtlar 14 Ocak’ta Bitiyor

Bu arada yeni dönem GİYES kayıtları başladı. Kayıtlar, 14 Ocak 2024 tarihinde sona erecek.

Reklam (İç Sayfa)

Pin It on Pinterest

Paylaş