Toplum

Duisburg’ta Yaşlı Bakım Evindekiler İçin İftar Yemeği

İslam Toplumu Millî Görüş Duisburg’ta karşı komşusu olan Evangelist Yaşlı Bakım Evi (Evangelische Altenhilfe Duisburg GmbH)’ni iftara davet etti.
28 Mart 2024
@camiahaber

Evangelist Yaşlı Bakım Evi (Evangelische Altenhilfe Duisburg GmbH)’nden 25’e yakın tekerlekli sandalyeli yaşlılar 4 sosyal pedagog ile birlikte toplam 30kişi iftar yemeğine katılım sağladı. Cami Cemaatinden 25 kişi konuklara iftar sofrasında buluştu.

Duisburg'ta İftar Yemeği

@camiahaber

İslam Toplumu Millî Görüş Düsseldorf Bölgesi Ayasofya Camii Duisburg’ta düzenlenen program Kur’an tilaveti ile başladı. Kur’an tilavetinin ardından almanca tercümesi ile Cemiyet Başkanı Mehmet Kağır ve Kurumsal İletişim Başkanı Ömer Kement almanca ramazan ayı hakkında bilgilendirme ve selamlama konuşması yaptılar. Sosyal Pedagog ve aynı zamanda Yaşlı Bakımevi‘nin Sosyal Bölüm Başkanı Lara Corts selamlama konuşmasını yapıp programı düzenleyenlere teşekkür etti. Gelenler adeta bir ramazan havası yaşadı.

Duisburg'ta İftar Yemeği

@camiahaber

Programın organizesiyle ilgilenen Şube Kurumsal İletişim Başkanı Dr. Ömer Kement konuşmasında “İslam’da komşuluk” konusuna değindi. Program sonrası kendisi misafirlerin çok memnun kaldıklarını dile getirdi. Ayasofya Camii Duisburg Beeck Cemiyet Başkanı Mehmet Kağır konuşmasında: “Ramazan orucu günlük telaşlı hayatın rutinini kırıyor ve bize asıl olanı hatırlatıp manevi bir yolculuğa çıkarıyor.” ifadelerinde bulundup ramazanı anlattı.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş