IGMG Avrupa’da Büyük Buluşmaya Hazırlanıyor

IGMG Avrupa’da Büyük Buluşmaya Hazırlanıyor

İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) Avrupa’da büyük bir buluşmaya hazırlanıyor; Kardeşlik ve Dayanışma Günü programı ile hasret gidermek, dayanışmayı pekiştirmek ve yenilikleri tanıtmak için hazırlıklar tam gaz devam ediyor.

IGMG Teşkilatlanma Başkanı Murat İleri, yaptığı açıklamada, IGMG’nin Avrupa’daki tüm şubelerinden ve Avustralya’dan Kanada’ya kadar uzanan geniş coğrafyadan katılımcıların bir araya geleceği büyük bir buluşmaya hazırlandıklarını duyurdu.

19 Mayıs 2024 tarihinde Belçika’nın Hasselt kentinde gerçekleşecek programda, çocuklara yönelik etkinlikler, kadın kollarına özel programlar, gençlik teşkilatı faaliyetleri ve sanatsal gösteriler yer alacak.

Murat İleri, “Geçmişin Mirası, Geleceğin İnşaası” sloganıyla düzenlenecek programın, bir araya gelmenin, hasret gidermenin, kardeşliğin pekiştirilmesinin ve dayanışmanın gösterilmesinin yanı sıra, ilk defa sahne alacak genç sanatçıların da coşkusunu ve heyecanını paylaşma imkanı sunacağını belirtti.

Kardeşlikl ve Dayanışma Günü Öncesi Genel Kurul ve Yenilikler

Kardeşlik ve Dayanışma Günü programı öncesinde 15. IGMG Genel Kurulu icra edilecek. Bu kurulda, delegelerin katılımıyla mali raporun ibra edilmesi ve 2023 yılında teşkilat bazında yapılan faaliyetlerin aktarılması gibi önemli gündem maddeleri ele alnacak.

Ayrıca, programda yenilenen IGMG logosu ve hazırlanan yeni tanıtım klipleri de ilk kez gösterime sunulacak. Bu yenilikler, IGMG’nin değişen ve gelişen imajını da yansıtacak.

Tüm Katılımcılar Bekleniyor

İleri, tüm Avrupa’dan ve diğer ülkelerden IGMG üyelerini ve dostlarını bu özel buluşmaya katılmaya davet etti.