Parkta Oynarken Kaybolan 3 Yaşındaki Helin Sağ Salim Bulundu

Parkta Oynarken Kaybolan 3 Yaşındaki Helin Sağ Salim Bulundu

Parkta oynarken aniden kaybolan 3 yaşındaki Helin, 70 yaşındaki bir adamın evinde bulundu. Helin’e her hangi bir şey olmadığı bildirildi.

Almanya’nın Kassel şehrinden teyzesi ile birlikte Köln’e aile ziyaretine gelen 3 yaşındaki Helin parkta oynarken aniden kayboldu. Helikopterlerle de operasyon yapan polis tek tek evlerin kapısını çalarak Helin’i aradı.

Teyzesinin ihbarı üzerine büyük bir operasyon başlatan Köln polisi 14 saat sonra küçük Helin’i 70 yaşındaki bir adamın evinde buldu.

70 Yaşındaki Adam Serbest Bırakıldı

70 yaşındaki adam göz altına alınarak sorgulandı. Polis adamın evinde kriminolojik arama yaptı. Ancak her hangi bir suç delili bulamadı. Adam sorgu sonrasında tekrar serbest bırakıldı.

Polis, operasyon sonrasında yalnız başına yaşayan ve 70 yaşındaki bir adamın evinde bulunan Helin’e her hangi bir şiddet uygulanmadığını ve Helin’in sağ salim ailesine teslim edildiğini bildirdi.

70 Yaşındaki Adam Oğlu Tarafından İhbar Edildi

3 yaşındaki Helin’in evinde bulunduğu 70 yasındaki adamın oğlu tarafından ihbar edildiği haber verilirken, adamın gözlerinin iyi görmeyişi sebebiyle Helin’i aynı yaşlardaki torunu ile karıştırmış olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Helin’in sadece Arapça bildiği ve konuşanları anlamadığı da ortaya çıktı.

Helin’i Koruyamadığımız İçin Kendimizi Suçlu Hissediyoruz

Medyaya açıklama yapan Helin’in ailesi polisin hızlı bir operasyon yaparak kızlarını bulması dolayısıyla memnuniyetlerini dile getirdi ve çocuklarına parkta oynarken sahip çıkamadıkları için suçluluk hissettiklerini bildirdi.

Aileler Parkta Oynarken Çocuklarınıza Dikkat Edin

Polis ailelerin parkta oynarken çocuklarını sürekli kontrol etmeleri, çocukların bazen kendiliklerinden de parktan kaybolabileceği uyarısında bulundu.