1000 Genç Sabah Namazında Buluştu

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Gençlik Teşkilatlarının farklı ülkelerde düzenlemiş olduğu sabah namazı programlarında binlerce genç bir araya geldi.

Burak Budak

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Güney Hollanda Bölgesi Gençlik Teşkilatı’nın Schiedam Merkez Camii’nde gerçekleştirdiği sabah namazı programında yaklaşık 1000 genç bir araya geldi. Gençlerin okuduğu Kur’ân-ı Kerîm ile başlayan programa, IGMG Genel Başkanı Kemal Ergün de katılım sağladı. Ergün, gençlere kısa bir hitapta bulunurken, yüzlerce gencin istediği zaman “Namaz uykudan hayırlıdır.” mesajına uyabileceğini ve Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in  üzerinde çokça durduğu cemaatle namazı da teşvik edebileceğini bu programla birlikte görmüş olduklarını ifade etti.

Öte yandan IGMG Hamburg Bölgesi Gençlik Teşkilatı da gerçekleştirmiş olduğu sabah namazı programı ile Hamburg kentinde bulunan gençleri bir araya getirdi.

IGMG SABAH NAMAZI PROGRAMLARI

İslam Toplumu Millî Görüş Teşkilatları (IGMG)’nin düzenlemiş olduğu cemaatle sabah namazı programları yoğun ilgi görüyor. Bu programlardaki amaç, gençleri  özellikle cemaatle sabah namazının önemi konusunda bilinçlendirmek, gençleri birlik beraberlik hususunda motive etmek ve bir araya gelip, kaynaşmalarını sağlamak.