Toplum

SPD Eyalet Milletvekili IGMG Güney Bavyera Bölgesini Ziyaret Etti

Almanya Sosyal Demokrat Partisi (SPD) Bavyera Eyalet Milletvekili Diana Stachowitz ve beraberindeki bir heyet, İslam Toplumu Millî Görüş Güney Bavyera Bölge Merkezini ziyaret etti.
15 Temmuz 2020

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Güney Bavyera Bölge Merkezinin, Münih yakınlarındaki Moosach kasabasında bulunması sebebiyle SPD Moosach Teşkilatı ve Belediye Meclisi üyeleri de ziyarette yer aldı.

Teşkilatı daha yakından tanımak amacıyla yapılan ziyarette IGMG Güney Bavyera Bölge Başkanı. M. Tayyip Sayan bir teşkilat olarak IGMG’nin genel hizmetleri ve teşkilatlanmasının yanı sıra bölgesel ve yerel hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

SPD Bavyera Eyalet Milletvekili Diana Stachowitz, IGMG’nin Moosach kasabasında bölge ve eğitim merkezi ile birlikte hem fiziki hem de kültürel bir zenginlik kazandırdığını söyledi.

Moosach Belediye Meclis Üyesi Julia Schönfeld-Knorr IGMG Bölge Başkanı Tayyip Sayan’a Moosach’ı tanıtan bir kitap verdi. Bunun üzerine Bölge Başkanı Tayyip Sayan, “Biz Moosach’ın tanıtımında en büyük elçiyiz. Avrupa, Amerika ve Avustralya’daki teşkilatlarımızın hepsi Moosach’ı bizim sayemizde tanıdı.” dedi.(ib)

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş