Toplum

Camia TV Ramazan Ayında Yine Geniş Bir Yelpazede Yayın Yapacak

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Camia TV ramazan ayında programları ile seyirciye geniş bir yayın yelpazesi sunacak.
12 Nisan 2021
Camia TV Ramazan Ayında Geniş Yelpazede Yayın Yapacak. @camiahaber

2020 yılında Mart ayında Ailecek İzliyoruz sloganıyla yayın hayatına başlayan Camia TV, ramazan ayına özel hazırlıklarını tamamladı. Camia TV Genel Yayın Yönetmeni Selçuk Çiçek, ramazan ayı özel yayını hakkında Camia’ya konuştu.

“RAMAZANDA İZLEYİCİMİZİ DOLU DOLU PROGRAMLAR BEKLİYOR”

Selçuk Çiçek, “20 Mart 2020 tarihinden beri her gün yayınlarımızı sürdürmekteyiz. Zengin yayın içeriğimiz  ile seyirciye ailecek izleyebilecekleri programlar sunuyoruz. Bir yıldır devam eden TV yayınımız büyük beğeniye mazhar oldu.” dedi. Çiçek, ramazan ayında Camia TV’de izleyiciyi dolu dolu programların beklediğini de belirtti.

7’DEN 70’E HERKESİN AİLECEK İZLEYEBİLECEĞİ BİR YAYIN

Her zaman olduğu gibi ramazan ayındaki yayınlarda da; irşad, eğitim, irfan, ahlak ve amel-i salihi gündemde tutacaklarına dikkat çeken Çiçek, “Mevcut yayınlarımızın yanı sıra, ramazan ayına özel programlarımız izleyicimizle buluşacak. Genç imamlarımızla ‘Gökteki Yıldızlar’ programı ile sahabe hayatlarını ele alacağız. Genç imamlarımız etrafındaki gençlere sıcak ve samimi bir ortamda her gün bir başka sahabeyi anlatacak. ‘Hikmet Deryaları’ ile her gün Kur’an’da adı geçen bir peygamberimizin hayatını işleyeceğiz. ‘Cıvıl Cıvıl Ramazan’ programı ile çocuklara ramazanı anlatan yayınımız ile bu ramazan da 7’den 70’e herkesin ailecek izleyebileceği bir yayın programı sunacak.” ifadelerini kullandı.

MUKABELE VE İFTAR SEVİNCİ

Geçen yıl ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da günde iki kez mukabele yayını yapacaklarını da belirten Çiçek, şunları söyledi: “Ramazanda yayınlarımız yine öğle ezanı ve mukabele ile başlayacak. Genç kardeşlerimizin o güzel tilavetleriyle mukabele yayını her gün öğle namazı sonrası yayınlanıp, tekrarı ikindi namazı sonrası olacak. Günün finalini yine her akşam farklı konu ve konukları ağırlayacağımız İftar Sevinci ile yapacağız.”

Severek izlenilen Biz Bir Aileyiz ve Gönüllerin Yolculuğu programının ramazan ayında özel yayınlarıyla devam edeceğini bildiren Çiçek, bunların yanı sıra genç kardeşlerimizin hazırladığı Sefer Tası ve Genç Ramazan programlarının da ilgiyle izleneceğinden emin olduğunu belirtti. (c)

 

Reklam (İç Sayfa)

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş