Gündem

Fransa’da Satırlı Saldırganı Durduran Tarık Barnoussi Günün Kahramanı İlan Edildi

Fransa’da bir markette elindeki satırla insanlara saldıran kişiyi engelleyen ve kendi parmakları kesilen Tarık Barnoussi günün kahramanı ilan edildi.
Mustafa Pala
19 Aralık 2022

Fransa’nın Jeumont kentindeki Lidl mağazasında elindeki satırla mağazadaki müşterilere saldıran saldırganı durduran Tarık Barnoussi, Fransa Meclisi tarafından günün kahramanı ilan edildi. Meclis, Tarık Barnoussi’yi kahramanı ilan etme gerekçesi olarak, Tarık’ın gösterdiği cesaret ve tereddüt etmeden hayatını tehlikeye atmasını gösterdi.

İki Parmağı Kesildi

Tarık Barnoussi, geçtiğimiz 12 Aralık günü, Jeumont şehrindeki Lidl mağazasında, etrafındakilere çantasında gezdirdiği satır ile saldıran kişin üzerine yürüdü. Saldırganın karşı saldırısı ile de karşılaşan Tarık’ın bu arada iki parmağı kesildi.

4 kişinin yaralandığı saldırı hakkında konuşan Tarık Barnoussi “Başkalarının hayatlarını kurtarmak söz konusu olduğunda, fazla düşünmeye gerek yok.” dedi. Barnoussi ” Zanlının saldırısı anında, ilgisini dağıtmak ve yaralılardan uzak tutmak için aklıma gelen ilk fikir, mağaza arabasını saldırganın üzerine sürerek, kendisini etkisiz hale getirmek oldu.” ifadesini kullandı.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş