Vodafone 1 Milyon 200 Bin Euroluk Deprem Bağışı Yaptı

Vodafone 1 Milyon 200 Bin Euroluk Deprem Bağışı Yaptı

Almanya’daki Vodafone Türkiye ve Suriye’deki deprem mağdurları için 1 milyon 200 bin Eruo’luk bağış yaptı. Vodafone ayrıca, Türkiye ve Suriye’ye yapılacak olan telefon görüşmelerinden ücret haber almayacak.

Almanya’daki telekomünikasyon şirketlerinden Vodafone Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için 1 milyon 200 bin Euro’luk yardım yaparken, Türkiye ve Suriye’ye 15 Şubat’a kadar yapılacak olan telefon görüşmelerinden de ücret almayacak.

Vodafone’dan yapılan bilgilendirmede ayrıca Türkiye ve Suriye gönderilecek olan SMS mesajlarından ücret alınmayacağı açıklandı.

SMS Bağış Kampanyası

Vodafone Telekom şirketi depremzedeler için bir SMS yardım kampanyası da başlattı. Her bir SMS gönderimi ile 10 Euro’luk yardım yapılmış olacak.

Aktion Deutschland Hilft yardım kuruluşu ile ortaklaşa düzenlenen SMS yardım kampanyası 44844 ve ERDBEBENHILFE yazılarak gerçekleşecek.

Mobil Baz İstasyonu

Öteyandan, Vodafone, Türkiye ve Suriye’de çöken telekomünikasyon altyapısı için de yardımda bulunacak Yardımlar çeşitli yerlerde mobil baz istasyonları kurulması şeklinde gerçekleşecek.