Gündem

Fatma Denizdurduran, 118 Saat Sonra Azerbaycan ve Hasene-IGMG Ekibi Tarafından Kurtarıldı

Depremden 118 saat sonra, Azerbaycan ve Hasene-IGMG Ekibi Kahramanmaraş’ta 55 yaşındaki Fatma Denizdurduran’ı canlı olarak kurtardı.
11 Şubat 2023

Depremin üzerinden günler geçmesine rağmen hâlâ umutlar devam ediyor. Azarbaycan ve Hasene-IGMG Kurtarma Ekibi 118 Saat sonra Fatma Denizdurduran’ı kurtardı.

55 yaşındaki Fatma Denizdurduran’ın kurtarıldıktan sonra hemen acil sağlık kontrolünü Hasene-IGMG Sağlık Ekibine Almanya’nın Hamburg kentinden katılan Dr. Ömer Faruk Taşkın yaptı.

Şuuru Açıktı

Kendisine sorulan tüm sorulara cevap veren Fatma Denizdurduran’ın şuurunun açık olduğunun tespit edilmesinden sonra gerekli tedavilerin yapılması için ambulansla Kahramanmaraş Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Fatma Denizdurduran’a oğlu Burak refakat etti.

Fatma Denizdurduran’ın kurtarıldığı Kahramanmaraş’ın Hayrullah mahallesinde bulunan Esencam apartmanı enkazında kalan Ahmet Yüksel’in kurtarılması çalışmaları ise sürüyor.

Ahmet Yüksel’i Kurtarma Çabası devam Ediyor

Arama Kurtarma Ekibi Ahmet Yüksel’in bulunduğu odaya erişebilmek için yaşam tüneli açıyor.

Fatma Denizdurduran’ı sağ olarak enkazdan kurtaran Hasene-IGMG Kurtarma ve Sağlık Ekibi 2 günde ayrıca enkaz altında vefat eden 4 kişiyi daha çıkardı.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Microsoft Krizi: Almanya’da Uçuşlar İptal Edildi

Microsoft'un dünya çapında kullanılan işletim sistemi Windows'ta yaşanan bir problem, dünya çapında uçuşları etkiledi. Almanya'da Berlin ve Hamburg havalimanlarında küresel iletişim kesintisi nedeniyle uçuşlar yapılamıyor. 

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş