Toplum

Avustralya Hasene’den Deprem Bölgesine Yaklaşık 100 Bin Dolarlık Yardım

Daha önce deprem bölgesine 2 milyon dolar yardım gönderen Avustralya Hasene, depremzedeler için yeni bir yardım etkinliği düzenledi.
24 Nisan 2023

Avustralya Bölgesi (ICMG) Melbourne’de Lakeside Reception’da, Hasene İnsani Yardım Derneğinin düzenlediği yardım gecesinde Türkiye’deki depremzedeler için yaklaşık 100 bin dolar yardım toplandı. Hasene’nin düzenlediği organizasyonun ev sahipliğini Lakeside Reception’ın sahibi İtalyan iş insanı üstlendi. Yapılan yardım gecesine 200’den fazla kişi katıldı. Gecede Türkiye ve Suriye’deki depremzedeler için yaklaşık 100 bin dolar toplandı.

DAHA ÖNCE 2 MİLYON DOLAR GÖNDERİLMİŞTİ

Geceye Bölge Başkanı Ramazan Otkun, Teşkilatlanma Başkanı Ömer Faruk Yalçıner, Hasene Bölge Başkanı Hamit Soylu ve Kurumsal İletişim Başkanı Selahattin Toprak katıldı. Ayrıca, Meadowhights Şube Başkanı Hasan Güreşen de etkinliğe katıldı. Yardım etkinliğinde fotoğraf makineleri, ev eşyaları, elektronik eşyalar ve sanatsal tablolar açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı.

Satılan eşyaların ücreti Hasene aracılığıyla deprem bölgelerine gönderilecek. Tüm bunlara ek olarak Hasene’nin daha öncesinde deprem bölgesine 2 milyon dolar yardım gönderdiği de biliniyor.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş