Fransa’da Orta Okul, Lise ve Yatılı Hafızlık Merkezinin Temeli Dualarla Atıldı

Fransa Millî Görüş İslam Konfederasyonu (CIMG) Güney Batı Fransa Bölgesine bağlı Blois şubesine ait özel orta okul, lise yatılı hafızlık merkezinin temeli törenle atıldı.

Veli Karagöz

İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) Güney Batı Fransa Bölgesine bağlı olarak hizmetlerini yürüten Blois şubesine ait özel orta okul, lise ve yatılı hafızlık merkezinin temeli dualarla atıldı.

Temel atma törenine İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatı (IGMG) Genel Başkanı Kemal Ergün, (CIMG) Fransa Başkanı Emir Demirbaş, (CIMG IDF) Bölge Başkanı Erol Şenol, (CIMG BGF) Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

“Allah’a şükür her gittiğimiz yerde inşaatların açılışını yapıyoruz”

Temel atma töreninde konuşma yapan IGMG Genel Başkanı Kemal Ergün, “Allah’a şükür her gittiğimiz yerde ya temel atıyoruz ya da temel attığımız inşaatların açılışını yapıyoruz. Katkı sağlayan tüm idarecilerimize, cemaatimize, gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

“Her bir kardeşimize yürekten teşekkürler”

IGMG Genel Başkanı Kemal Ergün, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak gayretlerinden dolayı emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ergün, “Güney Batı Fransa bölgemizin değerli idarecilerine gayret ve hizmetlerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum. Yine bu bölgemizde temelini attığımız Blois Şubesi Özel Orta Okul ve Lise Yatılı Hafızlık Merkezi hayırlı olsun, emeği geçen her bir kardeşimize yürekten teşekkürler.”

1 yıl içinde açılması planlanıyor

Blois Şubesi Özel Orta Okul ve Lise Yatılı Hafızlık Merkezi yaklaşık 1 yıl içinde tamamlanması planlanıyor. 1600 metrekare alana yapılacak olan Orta Okul ve Lise Yatılı Hafızlık Merkezinin okul kısmında 144 öğrenci eğitim görecek ayrıca 74 öğrenci yatılı olarak kalabilecek.