Gündem

Almanya’da Soğuk Havalar Tekrar Bastıracak

Almanya meteoroloji yetkilileri Şubat ayı ortasından itibaren 2 hafta boyunca Almanya’nın soğuk havanın etkisen gireceğini, havanın yeniden eksi 5 dereceye kadar düşeceğini bildirdi.
06 Şubat 2024
@shutterstock

Almanya’da hava sıcaklıklarının yükselmesine rağmen, soğuk havaların gelecek haftadan itibaren yeniden başlayacağı tahmin ediliyor. Havanın tekrar eksi 5 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Tahminlere göre ülkede Şubat ayının ikinci yarısı soğuk geçecek, Mart ayının ilk haftasından itibaren soğuklar giderek kuzeye doğru çekilecek.

Soğuk ve Kar Yağışlı Hava Geliyor

Meteorolojinin taptığı tahminlere göre, önümüzdeki birkaç gün boyunca hava çoğunlukla ılıman ve bol yağmurlu olmaya devam edecek. Ancak Şubat ayı ortasından itibaren kış havası yeniden gelecek. Soğuk havanın 2 hafta boyunca devam etmesi beklenirken yoğunluklu olarak yüksek bölgelerde kar yağışlarının, diğer yerlerde ise havanın yağmurlu ancak soğuk olması bekleniyor.

Soğuklar 12 Şubat’tan itibaren Başlayacak

Önümüzdeki birkaç gün boyunca hava çoğunlukla ılıman ve bol yağmurlu olmaya devam edecek. Tahminlere göre, sıcaklıklar 12 Şubat’tan itibaren yeniden düşüşe geçecek ve Şubat ayının ilk yarısına göre önemli ölçüde daha soğuk olacak. Geceleri hafif don olayları beklenirken yüksek yerlerde kar yağışı tahmin ediliyor.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş