Toplum

AJet Uygun Fiyatlarla Yurt Dışı Uçuşlarını Başlatıyor!

AJet, düşük maliyetli yurt dışı uçuşlarıyla seyahatseverlere ekonomik fırsatlar sunuyor. Bilet fiyatları 1 USD'den başlayacak!
22 Mart 2024

Türkiye’nin önde gelen havayolu şirketlerinden biri olan AJet, müşterilerine düşük maliyetli yurt dışı seyahat fırsatı sunuyor. Şirketin duyurduğu kampanya kapsamında, biletler vergilerle birlikte 1 USD’den başlayacak şekilde satışa sunuluyor.

Kampanya, 22 Mart 2024 tarihinde (bugün) başladı ve 24 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek. Uygulamaya alınacak indirimli biletler, 31 Mart – 31 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek uçuşlar için geçerli olacak.

Gündem | 24 Ocak 2023 THY ve Anadolujet’den Türkiye’ye Uçuşlarda Yeni Aile İndirimi Müjdesi 24 Ocak 2023

AJet‘in kampanya kapsamında sunduğu avantajlardan bazıları şu şekilde sıralanıyor:

  • Türkiye’den yurt dışına yapılan uçuşlarda, vergilerle birlikte bilet fiyatları 1 USD’den başlayacak.
  • Yurt dışından Türkiye’ye dönüşlerde ise vergilerle birlikte bilet fiyatları 1 EUR’den başlayacak.

Ancak, kampanya kapsamındaki biletlerin sayısı sınırlı olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, belirtilen tarihler arasında biletlerini alarak avantajlı fiyatlardan faydalanmaları gerekecek.

AJet’in bu kampanyasıyla ilgili detaylı bilgilere şirketin web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden ulaşılabilecek. Ayrıca, iptal, iade ve değişiklik işlemleriyle ilgili olarak da orijinal bilet kurallarının geçerli olacağı belirtiliyor.

Seyahatseverler, düşük maliyetli uçuş fırsatlarını kaçırmamak için kampanya tarihlerini takip edebilirler. AJet’in bu kampanyasıyla, seyahatseverlere ekonomik ve uygun fiyatlı bir seyahat deneyimi sunuyor.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş