Toplum

Hasene Belçika’dan Çevre ve Dünya Barışına Destek

Hasene Belçika 25 Mayıs’ta Brüksel’de BIF Bruxelles Kadınlar Gençlik Teşkilatı ile birlikte “Bahar Temizliği” etkinliğine, 26 Mayıs’ta da belediye tarafından düzenlenen koşuya dünya barışına destek amacıyla katıldı.
04 Haziran 2024
@camiahaber
Hasene Bahar Temizliği

@camiahaber

Hasene Belçika, 25 Mayıs’ta Brüksel’de BIF Bruxelles Kadınlar Gençlik Teşkilatı ile birlikte Schaerbeek Belediyesi’nin düzenlediği “Bahar Temizliği” adlı sokakları temizleme ve çöp toplama etkinliğine katıldı. . Bahar Temizliği etkinliğine toplamda 15 gönüllü ile destek veren Hasene Belçika, topluma katkıda bulunmanın ve çevre bilincini artırmanın önemini vurguladı.

Schaerbeek Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte, gönüllüler sokakları temizleyerek çevreye duyarlılıklarını gösterdi. Hasene Belçika’nın gönüllüleri, etkinlik boyunca yoğun bir çaba sarf ederek sokakları daha temiz ve yaşanabilir hâle getirdi.

Hasene Bahar Temizliği

@camiahaber

“ÇEVREYİ KORUMAYI ÖNEMSİYORUZ”

Hasene Belçika Başkanı Halil Kahya, “Toplumumuz için faydalı işler yapmayı ve çevremizi korumayı önemsiyoruz. Bu tür etkinliklerle hem gönüllülerimizin çevre bilincini artırıyor hem de topluma katkı sağlıyoruz.” dedi.

Bu tür etkinliklerin, topluma yönelik olumlu etkilerini arttırmak amacıyla düzenli olarak devam ettirilmesi planlanıyor. Hasene Belçika, gelecekte de benzer projelerde yer alarak toplumun farklı kesimlerine dokunmayı ve faydalı işler yapmayı sürdürecek.

Belçika Hasene Koşu

@camiahaber

DÜNYAYI GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN KOŞU

Belçika’da her sene Brüksel belediyesi tarafından organize edilen geleneksel 20 kilometrelik koşuya iki Hasene gönüllüsü katıldı. Gazze’de kalıcı bir barışın sağlanması  ve dünyanın dört bir yerinde bulunan mazlum ve mağdurlar için koşuya katıldıklarını belirten Serkan Kır ve  oğlu İsa Kır 26 Mayıs’ta yapılan koşuda yerlerini aldılar. Yaklaşık 40 bin katılımcının katıldığı yarışma Brükselin “Parc du Cinquentenaire” parkında start verdi.

“HERKESİN DUYARLI OLMASI İÇİN KATILDIK”

Hasene İletişim Sorumlusu Ve Gönüllüsü Serkan Kır halktan çok olumlu dönüşler aldığını belirtti. “Bu koşuya, dünyada olup bitenlere karşı bir çok kişinin daha duyarlı olmalarını sağlamak için katıldık. Yardıma muhtaç olan kardeşlerimiz için koştuk. En güzeli ise barış için koştuk. Bu kutlu amaç için koşmaya devam edeceğiz.” dedi. Koşuyu 44. yarışmacı olarak tamamlayan Serken Kır’a program sonrası Madalya takdim edildi.

Hasene Belçika Koşu

@camiahaber

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş