ALMANYA
Gündem

Almanya’da Kan Donduran Olay: Doktor, Korona Hastalarını Öldürdü!

Almanya’da hastanede çalışan bir doktorun, yoğun bakımda yatan iki koronavirüs hastasını, verdiği çeşitli ilaçlarla öldürdüğü kaydedildi.
26 Kasım 2020
@Facebook

Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletindeki Essen şehrinde bulunan bir hastanede, iki koronavirüs hastasının öldürüldüğü kaydedildi. Söz konusu hastanede çalışan bir doktorun, iki hastayı, verdiği ölüme yol açan ilaçlar ile ölüme sürüklediği ifade edildi. Doktorun ise kendisini, “Büyük acılar çekiyorlardı, acılarına son vermek istedim.” diyerek savunduğu belirtildi.

Ölen Hastalar 47 ve 50 Yaşlarındaydı

Alman polisinden yapılan açıklamaya göre doktor, verdiği ilaçlarla, 47 ve 50 yaşlarında olan ölüm döşeğindeki iki ağır hastanın ölümüne sebep oldu. Doktorun olay sonrası tutuklandığı belirtildi. Olayla ilgili başka herhangi bir şüphelinin bulunmadığı ifade edildi. Olayın bir cinayet timi tarafından araştırıldığı kaydedildi. Ayrıca doktorun, sadece Kovid-19 hastalarının bulunduğu bölümde çalıştığı ifade edildi.

Almanya’da geçen yıl da eski hemşire Niels Hoegel, 85 hastayı öldürmekten suçlu bulunarak ömür boyu hapis cezasına çarptırılmıştı.(bb)

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş