Toplum

Danimarka İslam Toplumu Helsingør Şubesinde Yönetim Değişikliği

Danimarka Helsingør cemiyetinde yönetim değişikliği oldu. 32 Yıldır görev yapan İsa Tokmak görevi yeni başkan Mesut Harman’a devretti.
Şevki Şahin
12 Şubat 2021
32 yıldır Helsingør cemiyetinde görev yapan İsa Tokmak görevi yeni Başkan Mesut Harman’a devretti.

Danimarka İslam Toplumu (DIT) Helsingør cemiyetinde 32 yıldır başarılı hizmetlere imza atan İsa Tokmak görevini yeni Başkan Mesut Harman’a devretti.

DIT Başkanı Mustafa İncikli bu kadar uzun süre başarılı ve takdire şayan hizmetler yaparak Helsingør’deki Müslümanlara öncülük eden İsa Tokmak’a teşekkür etti. Görevi devralan Mesut Harman’a da görevinde başarılar diledi.

İsa Tokmak da, görevi devrettiği Mesut Harman’a vazifesinde başarılar dileyerek her türlü yardıma hazır olduğunu bildirdi. Tokmak, kendisinden sonra göreve gelen genç arkadaşların bu görevi layıkı ile yürüteceğine inandığını belirtti.

Yeni Başkan Mesut Harman da, bu asil vazifeyi kendisinin de yetişmesinde emeği olan İsa başkan gibi tecrübeli bir başkandan devralmakla ağır bir sorumluluk üstlendiğini, ancak, Allah rızasını kazanmak için alınan bu görevin onur verici olduğunu söyledi.

Görevi devreden İsa Tokmak, Helsingør’de küçük lokallerden başlayarak yönetimi ile Danimarka’da ilk kubbeli camiyi Helsingør’lülere kazandırmıştı. Helsingør yeni Cemiyet Başkanı Mesut Harman da başkanlığına geldiği cemiyette yetişmişti.

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş