Toplum

IGMG İslami İlimler Kurslarında Mezuniyet Heyecanı Yaşandı

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Teşkilatı Eğitim Başkanlığı bünyesinde yürütülen İslami İlimler Kursu mezuniyet sınavı 20 bölgeden 437 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. 
24 Haziran 2021
@camiahaber

İslam Toplumu Millî Görüş (IGMG) Teşkilatı Eğitim Başkanlığı bünyesinde 7’cisi düzenlenen İslami İlimler Kursu mezuniyet sınavı yazılı ve sözlü olarak 20 bölgede eş zamanlı düzenlendi. Bölgelerde düzenlenen sınava 2018-2021 yılları arasında İslami İlimler Kursu’na katılan öğrenciler girdi.

IGMG İslami İlimler ve Yetişkin Eğitim Sorumlusu Sultan Balkaya, “Toplamda 437 bay ve bayan öğrenci sınava girdi. İslami İlimler kurslarında eğitimini tamamlayan ve sınavı başarıyla geçen mezunlarımız teşkilatımıza bağlı cami ve eğitim merkezlerinde, eğitim ve irşad alanlarında hizmet verecek yeterliliğe sahip olacaklar.” dedi.

@camiahaber

CIMG ALPES’DE DE MEZUNİYET TÖRENİ

CIMG Alpes bölgesi de 20 Haziran tarihinde İslami İlimler mezunlarına yönelik karne töreni düzenledi. Törene Bölge Başkanı Yusuf Çakır’ın yanı sıra birçok bölge idarecisi katıldı. Yaklaşık 70 kişinin katıldığı programda konuşma yapan Çakır, hayırlı nesillerin yetiştirilmesinde eğitimin öneminden bahsederken, ana sınıfından yetişkinler eğitim faaliyetlerine, özel okullardan İslami ilimler kurslarına değin toplumun tamamını kapsayan eğitim faaliyetlerinin önemli ve vazgeçilmez çalışmalar olduğunun altını çizdi.

Kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerlerin diploma ve karne takdimlerinin yanı sıra davetlilere günün hatırası olarak hediyeler verildi. (c)

Reklam (İç Sayfa)

en çok okunanlar

Reklam

Pin It on Pinterest

Paylaş